Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТАЧАН" начин чишћења флаше за воду да бисте се решили ШТЕТНИХ БАКТЕРИЈА

Стручњак за чишћење је поделио 'тачан' начин чишћења флаше за воду - пошто је открила да контејнери могу постати легло штетних бактерија.

1642350917_bottles-ge468ab48d_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Лесли Рејчерт је рекла да ако ваша вода почне да мирише мало другачије или нема тако свеж укус, онда је време да промените своје навике и почнете да перете флашу много чешће.

Објаснила је да клице и буђ  напредују на влажним и тамним местима, тако да је унутрашњост боце за воду савршено место, тако да их је потребно прати након сваке употребе. Њени савети су брзи и једноставни, тако да можете одмах почети да их примењујете у свакодневној рутини - и вероватно је добра идеја да то урадите.

4 средства за чишћење флаше

Лесли је рекла: „Клице ће расти на вашим флашама за воду за вишекратну употребу након сваке употребе. У комбинацији са чињеницом да буђ напредује у влажним, тамним подручјима – рецимо да ово није посуда из које желите било шта да попијете." Она је рекла да је са боцом са навојним врхом важно да одвојите два дела и оба прођете кроз машину за прање судова - под условом да је то безбедно за ваш тип.

Прочитајте још: Како најлакше уклонити МАСНЕ ФЛЕКЕ на зиду након кувања? Три решења која заборављамо

Рекла је да са сложенијим врховима морате набавити четку за боцу да очистите дно боце и мању за чишћење поклопца. Затим је рекла да с времена на време треба да користите газиране таблете за чишћење, баците боцу у воду са таблетом и оставите да одстоји преко ноћи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas