Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
кухиња

Три ствари НЕ ТРЕБА да држимо ИСПОД СУДОПЕРЕ: Правимо велику грешку

Простор испод судопере је углавном пренатрпан разним стварима.

1643885457_kitchen-g4eb6a69c4_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Добро место за почетак чишћења и организације је ормарић испод судопере. Мали је и зато је један од највише претрпаних простора за одлагање у домаћинству. Саветује се да тамо држите само оно што се користи у кухињи, а да избаците средства за чишћење, крпе за прашину и слично...

Прочитајте још: КАКО ДА ЖЕНА НАПРЕДУЈЕ У КАРИЈЕРИ: Ово је најбоље место за рад, а сваки проблем се решава уз "виртуелну кафу"

Шта не треба да стоји у простору испод судопере?

Опасне хемикалије

Снажна средства за чишћење попут избељивача требало би да буду на сигурнијем месту, у подруму или негде где неће бити на дохват руке деци.

Запаљиве производе

Разређивачи, средства за полирање, боје и лакови и нека средства за чишћење могу се у одређеним условима спонтано запалити, а то се најчешће дешава са науљеним крпама након што их користимо нпр. за наношење лака за намештај.

Прочитајте још: Како да знате за сигурно да ли вам се ОДМРЗАВАЛА храна у фрижидеру? Потребни су вам само чаша и новчић

Кухињске крпе и папирнате врећице

Ти предмети не иду под судопере, јер их вода може уништити, па их радије одложите у неки кухињски ормарић или неко слично место.

Шта је добро држати ​​испод судопере?

Упијајућа простирка

Размислите и о томе да на дно поставите простирку која може да упије воду која цури из судопере. То ће заштитити дрво ормарића и спречити стварање буђи.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas