Тајни састојак за савршену џигерицу
Додавање шећера џигерици се може чинити као нешто што ће да поквари укус и комплетно јело. Међутим, уколико овај правилно користите, шец́ер ће да поправи укус и да је учини сочнијом.
Кулинарски трик са додавањем шећера џигерици сигурно вам и даље делује чудно, али вреди га испробати, судећи по куварици Јулији Аркиповој.
Веома је једноставно – пре него што ставите џигерицу у тигањ, потребно је да је посипате са малом количином шец́ера.
Прво, џигерица ц́е постати мекана. Нец́е се стврднути, а гурмани ће да се одушеве. А ако волите да је једете, испробајте и овај начин припреме, биће мекана и сочна ако оставите да се маринира у киселој води.
Друго, укус јела ц́е се побољшати. Често се дешава да је џигерица горка. Кристал шец́ер уклања ову горчину и помаже да пријатне ароме дођу до изражаја.
Један прстохват шец́ера биц́е сасвим довољан!
(Ствар укуса)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ