Oglas
· · Komentari: 0

NOVI HOTEL U CRNOJ GORI: Montenegrina Hotel & Spa 4*, Rafailovići Ekskluzivne cene samo u Travelland-u

Akcija sniženih cena u agenciji “Travelland” za hotelski smeštaj odnosi se ne samo na grčke hotele već i na one u Crnoj Gori. Najnoviji hotel na Crnogorskom primorju ima specijalnu ponudu!

1654762676_naslovna.jpg
Foto: Travelland
Oglas

Crna Gora obiluje kvalitetnim i luksuznim hotelima, a svake sezone pojavi se neki novi u ponudi koji oduševljava turiste. Tako je i ovog leta – upoznajte Montenegrina Hotel & Spa 4*. Hotel se nalazi u mestu Rafailovići i potpuno je nov na Crnogorskom primorju. Donosi drugačiji šarm pomešan sa tradicionalnim lokalnim gostoprimstvom i svetskim standardima hotelijerstva. 


Foto: Travelland

Hotel svojim gostima nudi 182 sobe i apartmana, jedan restoran sa pansionskom i a la kart uslugom, tri bara, konferencijski centar opremljen najsavremenijom tehnologijom, poslovni centar, wellness & spa centar sa polu otvorenim bazenom, dečijom igraonicom, te otvorenim parkingom sa 90 mesta. 

Udaljen od peščane plaže svega 50 metara, dok je udaljenost od Tivatskog aerodroma 25 km a Podgoričkog 60km. Na 200 metara od hotela nalazi se stanica za javni prevoz koji saobraća ka centru Budve na svakih pola sata. Hotel nudi pažljivo osmišljenu gastronomsku ponudu pomešanu sa tradicionalnim lokalnim specijalitetima i internacionalnom kuhinjom koja će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. Raspolaže SPA centrom (masaža-ekstra doplata), dečijom igraonicom i igralištem. Ukoliko vam je potreban i parking, na raspolaganju vam je besplatan.

U agenciji “Travelland” možete birati termin boravka već od 1. jula. na 10 noćenja, a od 2. jula na 7 noćenja. Najniža cena aranžmana po osobi je 471€. Ako želite potpuni užitak sa pogledom na more potrebno je izdvojiti 5 evra dnevno po osobi. Takav pogled je moguć u svim jedinicama (osim u economy sobi).

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas