Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЖИШТЕ МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА

Да ли имате баш тај ТЕЛЕФОН? Ево који је НАЈПОПУЛАРНИЈИ МОБИЛНИ у 2020. години

Компанија за истраживање тржишта Omdia објавила је резултате анализе и направила топ листу 10 најпопуларнијих мобилних телефона у првој половини 2020.године

1599206193_Depositphotos_71168331_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Корона година значајно је изменила услове за пласирање нових модела мобилних телефона и развој овог тржишта, генерално. Ипак, неки модели успели су да се изборе за своје место на тржишту и компанија Omdia направила је топ листу најпопуларнијих модела у првој половини 2020. године.

Прочитајте још: СИГНАЛ из СВЕМИРА који је узбунио ЦЕО СВЕТ трајао је само ПОЛА СЕКУНДЕ: Шта се догодило?

Прочитајте још: Да ли болујете од НОМОФОБИЈЕ, а да нисте ни свесни да ИМАТЕ ОВУ ДИЈАГНОЗУ?

Продаја паметних телефона генерално је у паду, а неки су због тога изгубили више прихода и потрошача, а други мање. Ипак, чини се да је компанија Apple далеко изнад свих компанија и да је успела да се избори са светском пандемијском кризом.

Тако је управо на 10 листи најпопуларнији мобилних телефона чак пет из ове компаније, а најпопуларнији је iPhone 11 који је од почетка 2020. године продат у чак 37,7 милиона примерака.

Као разлог овако доброг позиционирања гденерално свих  Apple  телефона наводи се добар квалитет камере, перформансе апсолутно без замерки и најбоља софтверска подршка на тржишту. 

Прочитајте још: Корисницима свануло! НЕТФЛИX тестира нове опције које ће ОЛАКШАТИ ЖИВОТ

На другом мјесту, али прилично далеко испод је Sansung Galaxy А51, који се продао у 11.4 милиона примерака премда је упола јефтинији, има бољи екран и дупло више меморије.

Прочитајте још: Технолошка ПОБЕДА: Европол разбио мрежу за комуникацију коју су користиле ХИЉАДЕ КРИМИНАЛАЦА

Након њега, на трећем месту је Redmi Note8 из компаније Xiaomi, који је продат у 11 милиона примерака, да би на четвртом местом месту био телефон ове растуће кинеске компаније Redmi Note 8 Pro са 10.2 милиона проданих примерака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas