· · Коментари: 0
ЗВЕЗДА

Гордон Ремзи поново вређа: "Прекини да куваш! Није чудо што немаш девојку, ти си КРОФНА!"

"Где је сос за јагњеће печење?" - урлао је Гордон Ремзи на куваре почетнике и освојио срца људи широм света.

1613030132_gordonrem.PNG
Фото: Tik Tok/ screenshot

Гордон Ремзи има петоро деце, наступа на телевизији више од 20 година, отворио је 35 ресторана и написао 107 кувара. Он је најпознатији и један од најбогатијих кувара на свету "тежак" невероватних 200 милиона фунти! Бољи је од њега су само Алан Вонг, који је зарадио милијарду долара, а на другом месту је  Џејми Оливер који је зарадио 300 милиона фунти!

Прочитајте још: Луј Витон не престаје да изненађује: Овај пут представио џемпер који кошта чак 7.000 евра! (ФОТО)

Гордонов успех лежи у непрестаном прилагођавању трендовима. Тако је чувени шеф пре тачно годину дана отворио налог на Тик Току и до данас је успео да прикупи 19,7 милиона пратилаца.

Ко је њега расплакао?
У аутобиографији "Скромна пита" Гордон је написао да је кување учио од шефа тиранина Марка Пиера који је викао и расплакао га.

Како му је то успело?

Једноставно, наставио је да виче на људе!

Ово је грозно!

- Шта је, бре, ово? Не! Не! Прекини да куваш, ово је грозно! - виче Гордон Ремзи на момка који му је поносан послао рецепт телетине коју маже чоколадом.

Ремзијев профил је популаран зато што му млади кувари шаљу снимке јела која припремају, а он их коментарише.

Не вређај "телетину велингтон", ти си крофна!

- Човече, шта радиш са крофном, па није Ноћ вештица спремаш је за Дан заљубљених, није ни чудо што немаш девојку - више Гордон Ремзи на несрећног кувара.

Ремзи није нежан ни према девојкама, па колачиће коментарише речима: "Душо, обећај да никада више нећеш пећи колаче, јер изгледају као псећа храна."

Прочитајте још: Ештон Кучер прославио рођендан, а Мила Кунис се сакрила у орман! (ВИДЕО)

- Прекини да вређаш "телетину велингтон", доста је било, ти си обична крофна - више Гордон на младог шефа.

@gordonramsayofficial

##duet with @realguga Nutella on Waygu? Seriously!! You idiot Nutella sandwich 🤦‍♀️🤯 ##fyp

♬ Yummy - Justin Bieber

Занимљиво је да овакав начин комуницирања са младим куварима успева. Јер, када је Ремзи извређао момка који прави пуњену пљескавицу вичући: "Ако је ово бургер постајем вегетаријанац", јавило се "удружење месождера" из средње Америке:

- Не смете да промовишете вегетаријанство, јер ће нама пропасти посао - упозорили су га они.

@gordonramsayofficial

@tillyramsay grandma (dad) is here!! Mrs Doubtfire wishes you a very happy new year 🥳 G x ##fyp

♬ original sound - Gordon Ramsay

Прочитајте још: Џенифер Лопез променила изглед: Популарна звезда направила велику промену?

Један од најзанимљивијих видеа је "воћни стек" у којем момак похује месо у чоколадним мрвицама, а Гордон Ремзи после овог рецепта - повраћа!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.