· · Коментари: 0
ШОПИНГ

Шта смо највише КУПОВАЛИ онлајн током пандемије? Изненадићете се шта је БРОЈ 1

Да ли знате шта су људи највише наручивали и куповали преко интернета у претходном периоду?

1627288929_Depositphotos_186971758_l-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Пандемија вируса корона променила је многе наше навике, нарочито оне потрошачке, па не чуди што је онлајн куповина доживела велику експанзију.

Прочитајте још: Упознајте Јовану Арсић, девојку која брани српске боје: "Отишла сам са другарицом на тренинг, ушла у чамац, заљубила се на први поглед" (ФОТО)

Достава хране је број 1

Због немогућности одласка у ресторане и барове, знатно је повећана достава хране и пића на кућну адресу. У јеку пандемије људи су највише мислили на своје здравље, па је повећана куповина биљних препарата за јачање имунитета.

Накит и путовања
Људи су искористили попусте које су нудили трговци накита, па су новац уштеђен за годишњи одмор улагали у скупе драгоцености.

Није се могло неко време ни у теретану, на трчање или шетњу, због чега су они који преферирају овакве активности онлајн куповали опрему и справе за вежбање у кућним условима и на тај начин одржавали физичку кондицију.

Прочитајте још: Са свима смо умрежени, а увек САМИ. Зашто је све мање ПРИЈАТЕЉА?

Сви су радили од куће

Будући да су многи у претходном периоду радили од куће или још раде, а деца пратила наставу онлајн, знатно се повећала куповина високотехнолошких уређаја, дигиталне опреме и услуга. Повећана је и продаја луксузних предмета, попут сатова и накита.

Куповали су намештај и кућне апарате!

С обзиром на то да смо највише времена проводили у својим домовима, јавила се и потреба за уређењем животног простора. Највише се трошио новац на онлајн куповину намештаја и кућних апарата. Куповали су се и алати из програма "уради сам", али људи нису заборавили ни на личну негу. Како су и фризерски и козметички салони били затворени, кућна нега је многима постала омиљена забава.

Прочитајте још: УРНЕБЕСНО! Какве су љубавне савете Југословенке читале у новинама пре ОДЛАСКА на МОРЕ

Продаја комплета за негу, тримера, бријача и козметичких производа нагло је порасла. Без обзира на то што људи нису много излазили, жеља за добрим изгледом није нестала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.