· · Коментари: 0
РЕД ТВ

СТАНКО, СТАНОЈЕ, СТРАЛЕ И АЊА У ЕМИСИЈИ ПОСВЕЋЕНОЈ ОНОМЕ БЕЗ ЧЕГА НЕ МОЖЕМО: “Тиктокер доноси најактуелније видее са мрежа на велике екране”!

Тамо можете да сазнате више о домаћим и страним ТикТок звездама, као и о људима са естраде који се такође представљају кроз ову популарну платформу.

1603363482_REDtv_EPG_zaSBB_Tiktoker.jpg
Фото: Промо

Већ их добро знамо са друшвених мрежа, којима маестрално владају! Млади, популарни, занимљиви - они су инфлуенсери који су са друштвених мрежа дошли право на РЕД ТВ и одлучили да свој садржај који на њима успешно пласирају, пренесу и на велики екран. И то им за кратко време баш сјајно иде! Они су интернет генерација која бескомпрмисно влада својим тереном и разлог су зашто је РЕД ТВ за невероватно кратко време постала јако популарна телевизија.

РЕД ТВ не би могла да буде телевизија нове генерације, када не би постојале емисије посвећене ономе без чега не можемо: омиљеним апликација! Једна од њих је запажена емисија - “Тиктокер”.

Фото: Промо

У емисији “Тиктокер” емитују се клипови са платформе “ТикТок”, које заједно коментаришу Станко и Станоје као и Ања и Страле. И први други водитељски пар је у јако блиском крвном сродству. Породична емисија нове генерације, на РЕД ТВ начин!? Врло могуће...Али о овим интересантним водитељским паровома, мало касније! Емисија “Тиктокер” пружа својој публици екслузивитиет. Од сада нема потребе за листањем најзанимљивијих клипова на ТикТоку, јер емисија “Тиктокер” то својој публици даје без по муке. Тамо можете да сазнате више о домаћим и страним ТикТок звездама, као и о људима са естраде који се такође представљају кроз ову популарну платформу. А у емисију им свраћају и популарни гости. Разни челенџи који једни другима задају су такође присутни, тако да гледаоци могу да виде како се праве видеи на ТикТоку и како то све заправо изгледа и иза камере.

Али хајде сада да разјаснимо те родбинске везе на великом екрану!

Прва водитељска екипа емисије “Тиктокер” су браћа Будимкић. Близанци - Станко и Станоје. Тренутно најактуелнији и најзапаженији домаћи мушки модели. Станко је завршио хотелијерство, а Станоје је апсолвент на ДИФ-у. Моделингом се баве од деветнаесте године у иностранству и до сада су радили за бројне светске познате брендове и били њихова заштитна лица. Живели су од Мексика, преко Немачке, до Кине. Станко тренира атлетику, Станоје цроссфит, а заједничке пасје су им фолклор и ТикТок. А ни појављивање у серији холивудске продукције им није страно, као и у домаћим спотовима популарних извођача. Одлучили су да ипак Србија буде њихов избор за живот и рад, и са задовољством су прихватили посао водитеља у емисији “Тиктокер” на РЕД ТВ-у. А Станоје је старији од Станка дванаест минута!

Фото: Промо

Друга водитељска екипа емисије “Тиктокер” су Ања и Страхиња Дамњановић. Погађате – брат и сестра. Ања завршава средњу школу и јако је активна на друштвеним мрежама. Прати трендове, али наглашава да на њеној платформи нема негативног садржаја, већ форсира забаван и бјути садржај. Тренирала је теквондо, али и обожава да се артистички изражава кроз цртање, глуму, певање и плес, а са само седамнаест година стекла је статус Инстаграм и ТикТок звезде. Страле, Ањин старији брат такође се бавио теквондом, а тренутно тренира ММА. Активан је и запажен на Јутјубу где форсира спортски садржај и на ТикТоку где се бави актуелностима. Као и Ањи, ни Стралету није уметничка страна непознаница – опробао се у улози у домаћој серији која ће се ускоро наћи и у понуди водећих светских платформи попут Нетфлиx-а и ХБО-а. Воли певање, али га интересује и психологија. Обоје су се са узбуђењем одлучили на водитељски посао у емисији “Тиктокер” и са пуним правом се нашли раме у раме уз најјаче инфлуенсере на овим просторима који стоје иза РЕД ТВ-а.

Актуелне, занимљиве, урнебесне и популарне видее на ТикТоку можете пратити у емисији “Тиктокер” на РЕД ТВ-у свакодневно. Станко и Станоје, и Ања и Страле – млади, интересантни људи, широких интересовања учиниће ваш дан потпунијим и забавнијим. Иако Страле каже да некада не прича са Ањом...али то су само мале породичне заврзламе.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.