Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хитно оперисана Кортни Кардашијан: "Заувек ћу бити захвална лекарима који су спасили живот моје бебе"

Кортни Кардашијан открила је да је живот њене и Тревисове бебе био у опасности због чега је морала на хитну операцију

1694069122_profimedia-0738430976.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Кортни Кардашијан обратила се пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм где је потврдила да је њена још увек нерођена беба била у животној опасности. Она се захвалила лекарима што су спасили живот њој и беби коју чега са музичарем Тревисом Баркером.

- Заувек ц́у бити захвална невероватним лекарима што су спасили живот наше бебе. Вечно сам захвална свом мужу који се вратио са турнеје како би био са мном у болници и бринуо се о мени. А и мојој мами, хвала ти што си ме држала за руку крзо ово. Као неко ко је имао три заиста лаке трудноц́е у прошлости, нисам била спремна за за хитну операцију фетуса. Мислим да нико ко није прошао кроз сличну ситуацију не може да разуме тај осец́ај страха. Имам потпуно ново разумевање и поштовање према мајкама које су морале да се боре за своје бебе док су биле трудне. Слава Богу. Одлазак из болнице са својим дечаком у стомаку и на сигурном био је највец́и благослов - написала је Кортни у објави на Инстаграму.

Кортни и Тревис нису још увек открили у чему је био проблем, али су потвдили да је сада све у реду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas