Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имала сам проблем..": Глумица Џесика Алба искрено говори О ИЗАЗОВИМА родитељства

Џесика Алба отркрила је шта јој најтеже пада у родитељству. Глумица има троје деце, две кћерке и сина.

1645995745_84b3ae9c95de7f503a8040988225db5c14d2e592.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Џжесика Алба је холивудска звезда и мама троје деце, а у једном подкасту је отворила душу и рекла шта јој најтеже пада у родитељству. Џесика са супругом Кешом Вореном има кћерке Онор (13) и Хејвен (10) као и сина Хејса (4). Истовремено одгаја тинејџерку, девојчицу у основној школи и малог дечака, а каже да јој је најтеже да пусти децу да погреше.

- Када ваша деца греше, морате да то посматрате као лекцију. То је изазов који се налази пред дететом и мора да научи из њега, и изађе срећније и паметније с друге стране. И с тим се највише борим, осећам као да је немогуће да им дозволим да ураде нешто погрешно - рекла је она.

Прочитајте још: Прво јавно појављивање ПРИНЦА ХАРИЈА И МЕГАН МАРКЛ од почетка године: Војвоткиња блистала у асиметричној хаљини (ФОТО)

Велики део радости родитељства за њу је када препусти контролу, открила је лепа глумица.

- Ја сам особа која воли контролу, али она не доноси нимало радости. Не иде ми у прилог. Доноси ми стрес и тера ме да се 'борим или бежим'. А када могу само да живим у садашњости и пустим друге да ураде нешто, схватим да не морам увек све сама - рекла је она.

Глумица је прошле године отворено рекла да иде са најстаријом кћерком на заједничке сеансе психотерапије.

- Имала сам проблем с тим да не могу Онор више да третирам као дете. И хтела сам да наш однос буде бољи. Проговорила сам о томе јер желим да терапију у оквиру породице више не прати стигма. Нема универзалног решења за срећну породицу, свако мора да пронађе своје - рекла је глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas