Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

Ћерка Милке Форцан је права ЛЕПОТИЦА, а ево шта јој је ПРВИ ПОСАО након факултета! (ФОТО)

Ћерку Милке Форцан сви памтимо као девојчицу која се у јавности појављивала са родитељима на јавним догађајима. Она данас има 25 година и израсла је у праву лепотицу!

1620912056_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ ј.фцн
Oglas

Јована је завршила економију на немачком језику, на факултету у иностранству. Никада се није експонирала на друштвеним мрежама, осим поводом посла.

Осим лепоте, Јована је од мајке наследила и осећај за бизнис. Прошле године је сама покренула линију гардеробе која се продаје на Интернету.

Тиме што је успешно завршила факултет на немачком језику адаптирала се на другачији начин живота и стекла велики круг пријатеља из разних земаља, доказала је да је способна да се сама носи са животним изазовима ‒ рекла је једном приликом њена мама.

Прочитајте још: Како сада изгледа МИЛКА ФОРЦАН? Повукла се из јавности пре 10 година, а фотографије на Инстаграму откривају и шта ради (ФОТО)

Наиме, она се опробала у свету моде, као модел, да би потом покренула сопствену линију гардеробе која се продаје на Интернету и која одише духом Лос Анђелеса. Како је једном приликом изјавила, циљ јој је био да нашим девојкама приближи моду са улица ове светске метрополе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Свој пословни успех је одлучила да постигне сама, без помоћи успешних родитеља, који не крију колико су задовољни наследницом.

Поносна сам на Јованин пројекат, на коме је вредно радила претходна три месеца. Верујем да се исплатио рад до 3-4 сата ноћу, скоро сваког дана, и да онлајн-платформа која је рађена по узору на афирмисане светске брендове доноси нов квалитет и понуду другачију од свега постојећег на нашем тржишту - поручила је јавно Форцанова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Ово је велики успех за девојку која је у децембру прошле године напунила тек 25. година. Том приликом је објавила слику торте и букета које је добила од мајке и поделила са пратиоцима да је права срећница што има мајку попут Милке Форцан.

Прочитајте још: ПОЛИЦИЈА у Дубаију привела на разговор ЕДИТУ Арадиновић и ТАМАРУ Милутиновић! (ФОТО/ВИДЕО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

 Јована има и брата Филипа који је такође прави лепотан. По објавама Милке Форцан, изгледа да је и он кренуо сестриним стопама и уписао студије у Немачкој.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn) 

Да је Јована иста мајка, најбоље нам показује ова слика. Опуштена слика из ресторана са упареном одећом, потврђује изреку: Гени су чудо!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas