
Најбољи начин спремања БАТАТА: Ретко поврће које је здравије ако се спрема на овај начин
Слатки кромпир или батат је слатко, скробно коренасто поврц́е које се узгаја широм света
Слатки кромпир или батат је слатко, скробно коренасто поврц́е које се узгаја широм света
Батат кромпир је биљка која је тек однедавно позната на нашем подручју и све више је популарнији...
Да ли једете батат или слатки кромпир?
Витамин А је витамин растворљив у мастима који је део многих функција нашег организма.
Једна од великих предности батата је његова лака припрема, омогућена његовим универзалним укусом и великој количини влакана.
И један и други компир се лако припремају и могу се уклопити у разна јела.
Батат је слатки кромпир, може бити жут, наранџаст или црвен, а важи за веома корисну намирницу.
Угљени хидрати су заиста препрека скидању килограма, али не и код батата.
Задовољите потребу за шећером уз здраве намирнице.