· · Коментари: 0
АСТРО

Годишњи ХОРОСКОП Сузане Бан: Изазов, промене и на помолу је ВЕЛИКА ЉУБАВ

Платите дугове, раздужите казне, ово ће бити изазовна година!

1609573138_DepoyitSRCA.png
Фото: Депозитфото

Годишњи ХОРОСКОП за прва ЧЕТИРИ знака можете прочитати ОВДЕ

ЛАВ

Посао

Година доноси озбиљна искушења, као да сте стигли до раскрснице. Поред тога, право је време за рестрикцију на свим нивоима. Ако успете да умирите свој немирни дух, награда која долази биће животно важна. Многи од вас ће током ове године променити посао, а неки чак и занимање. Потреба за иновацијом може вас одвести у непријатне ситуације уколико у то будете улазили хировито.

Налазите се на раскрсници, мудро бирајте.
Сузана Бан Фото:В.Данилов

Година је повољна за сарадњу с иностранством, било да се ради о личном ангажовању или контактима с особама које долазе из даљине. Почетак године обележен је значајним финансијским губитком, док крај доноси решења која могу бити непријатна, али на дуге стазе конструктивна. Све у свему, умирите темпо како бисте са што блажим последицама сачекали боље дане.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Љубав

Атмосфера у партнерским односима стиже до велике прекретнице. Они који су у браку или озбиљној љубавној вези, мораће да се наоружају стрпљењем. Чак и ако преспавају ову годину, аспекти су толико јаки да ће незаобилазно бити стреса и преокрета.

Слободни Лавови ће се заљубити!

Лавови који су слободни имају шансу да статус промене. Ипак, сва је прилика да ће веза бити кратког даха. Друштвени живот ће процветати. Добро расположење и оптимизам привлаче људе, па ћете се наћи у друштву нових познаника и пријатеља, а међу њима има и оних који битно утичу на ваш однос према романтичном животу. Ако сте сами, ове године ћете упознати особу која вам доноси општи препород.

Здравље

Нестабилност крвног притиска.


ДЕВИЦА

Посао

Коначно се јасно дефинишу циљеви, након чега ћете осетити олакшање. Претходни период јесте био успешан, али, задовољство је изостало услед претераног труда и бескрајног чекања на сваки резултат. Коначно је пред вама година реализације, али останите дисциплиновани онако како само ви умете.

Можете ширити посао са иностранством.

Отварају вам се могућности за ширење посла, комуникацију с особама које долазе издалека, бројна путовања и наплата нечега од чега сте већ одустали. Неки од вас ће, током овог периода, добити награду или врсту признања које у перспективи диже цену вашем раду. Планови и пројекти на којима сте радили долазе у фазу реализације, али до коначног епилога мораћете да сачекате другу половину 2021. године када стижу прави финансијски приливи.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Љубав

Ситуација на приватном плану почиње да се компликује. О чему се ради знаћете у периоду од маја до јула, али решење ће вам бити далеко. Многи од вас ће у наредном периоду ући у брак, због чега ће морати суштински да мењају животну поставку. Повољно је за промену места боравка, трговину некретнинама и породичне промене.

Љубавни живот се компликује, али време је повољно за промену некретнина.

Ипак, без обзира на то што је ово период припреме за оно што долази наредне године, потреба за променом може произвести одлуке који би, дугорочно, нанеле несагледиву штету, не само вашем љубавном животу већ би последице трпела цела породица без обзира на то да ли се ради о примарној или оној коју сте ви формирали.

Љубав Фото: Депозит

Здравље

Склоност запаљенским процесима.

ВАГА

Посао

Време је за покрет. Протекла година вас је прилично пореметила, јер је Сатурн отежавао сваки просперитет. То не значи да нисте успевали, напротив. Међутим, последица тога је несагледив умор који вас је сустигао. Сада је време да исцелите своје самопоуздање.

Аранжмани, уговори, напредовање, али тек крајем године. Будите стрпљиви!

Ипак, ако мислите да ће година одмах донети већи финансијски бољитак, грешите. На реду су озбиљни ангажмани, уговори и напредовање на професионалној лествици. Крајњи резултат нових пословних позиција биће финансијско благостање, али оно долази тек током друге половине 2021. године. До тада останите стрпљиви, без обзира на то колико вас то нервирало.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Љубав

Ово је важна позорница вашег живота јер ако неко воли да буде у пару, то сте ви. Пред вама је период када ће у први план изаћи лична потреба да уредите свој живот и из њега избаците сваки вишак који сте до сада трпели. На том путу препрека може бити ваша преоптерећеност неким другим обавезама које вас, све време, држе у потпуној концентрацији.

Пред вама је период страсти!

Ипак, не би било лоше да будете отворени и вољеној особи предочите с каквим се мислима борите. На тај начин избегните сваки могући неспоразум јер постоји велика вероватноћа да је у позадини само безазлено неразумевање, а све то због недостатка комуникације. Дакле, ово је година током које ћете морати да савладате разговор као основу сваког односа, па и љубавног.

Здравље

Дружићете се са стоматологом.

ШКОРПИЈА

Посао

Ова година доноси велике изазове и промене за све особе рођене у вашем знаку. С обзиром да то може бити добро, али и лоше, неопходно је темељно сагледати сваку потенцијалну одлуку пре него што је донесете. Уколико све добро “одиграте” ова година може бити животно важна за вас.

Велики изазови и промене, одиграјте добро!

У супротном, уколико лоше процените, ствари могу да се уруше као кула од карата. Због тога, пре него што предузмете конкретне кораке, прво се ослободите прошлости. Дакле, раздужите све заостале трошкове, дугове и казне јер једна ситница може у пресудном тренутку да вас кошта читавог пројекта. Уколико сте послом везани за јавне наступе, суд или све делите с ортаком, ово је година расплета након кога настављате јачи, али и сами.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Љубав

Ово није поље које вам је ове године у центру пажње. Ипак, многе слободне Шкорпије ће покушати да промене љубавни темпо и свом страственом делу бића које је успавано приушти љубавну буру. Уколико се одважи на ово, у обзир долази особа која је потпуно нова, не неко из прошлости или из пријатељског миљеа.

Ове године неће размишљати о љубави, али...

Код свих других Шкорпија, које су у браку или стабилној вези, у изгледу су промене подизањем на нови, виши начин функционисања. У свему ће интензивну улогу играти пријатељи и породица који су у овој животној фази неопходни због неких практичних разлога. Многи ће се у овом периоду селити, продавати некретнине и организовати живот од почетка.

Здравље

Проблеми с крвним судовима.

Годишњи ХОРОСКОП за остала четири знака можете прочитати ОВДЕ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.