Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДА

Одаберите свој лек: Постоји ДЕВЕТ природних начина који решавају проблем ВЕНА и ТЕШКИХ ногу

Руска народна медицина препоручује неколико рецепата за проширене вене.

1604581023_piksabej.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ако имате проширене вене пробајте да проблем решите уз помоћ лековитих биљака, које ће ојачати ваше крвне судове, умањити болове и спречити теже компликације. У руској народној медицини препоручује се више природних рецепата који ефикасно помажу у овом случају.

Прочитајте још: ЛИДИЈА Сурина, ЧУВЕНА траварка са УРАЛА, каже: Ако желите ДУБОКУ СТАРОСТ пијте 6 МОЋНИХ БИЉАКА

Рузмарин

Рузмарин садржи киселину која јача вене и убрзава циркулацију крви. Од сушеног рузмарина направите чај који ћете редовно пити свакога дана. Или користите као облог током ноћи.

Дивљи кесте смањује упалу и осећај тежине.
Фото: Депозит

Кестен

Дивљи кестен смањује упални процес, ослобађа осећај тежине у ногама. Самељите десет већих дивљих кестена, прелијете шољом вотке и оставите на сунцу месец дана. Процедите и свакодневно утрљајте на оболела места.
 
Камилица

Камилица делује умирујуће и ублажава тежину и непријатност која произлази из проблематичних вена.
Помешајте камилицу с неким органским кокосовим уљем и протрљајте ноге пре одласка у кревет.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Уље шипка

Уље шипка богато је витаминима, антиоксидансима и масним киселинама. Зато се препоручује у терапији упаљених и проширених вена.

Рузмарин, жалфија, куркума и бели лук су најкориснији зачини Фото: Пиксабеј

Купус

Најбољи облог за лечење упала вена је лист посољеног купуса. Памучном тканином првежите купус на ноге током ноћи. Готово одмах ћете осетити олакшање.

Прочитајте још: Руски научници ОТКРИВАЈУ: Овај КОРОВ помаже у лечењу КОРОНЕ!

Ефикасан облог
Шест ченова белог лука исецкати што ситније и сипати у стаклену теглу, додати сок три поморанџе и две кашике маслиновог уља. Процедите и припремите облог који се привија на ноге током ноћи.

Невен

Невен има је лековита биљка која има чудесна својства у лечењу упаљених и просирених вена. Смањује оток, отклања болове и и побољшава циркулацију крви. Невенова маст се прави од свињске масти и невеновог цвета. Маже се неколико пута дневно све док се не стање не побољша.

Јабуково сирће

Јабуково сирће је једно од најбољих средстава за лечење проширених вена. Натопите парче вате сирћетом и утрљајте на места проширених вена. Третман можете понављати више пута дневно.

Прочитајте још: Деда КОРЧАН је лечио РУСКУ ВОЈСКУ, а његовим РЕЦЕПТИМА данас лечи ПАВЕЛ
 
Зелени парадајз

Зелени парадајз је ефикасан народни лек за проширене и упаљене вене. Парадајз исећи на колутове и привити на проширене вене. Уколико овај поступак поновите неколико пута на дан, врло брзо ћете осетити побољшање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas