Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
маникир

ОКРУГЛИ, ОВАЛНИ ИЛИ БАДЕМ: Који ОБЛИК НОКТИЈУ ви бирате?

Нокти нису само округли или четвртастог облика, већ међу њима постоје и неке суптилне варијанције.

1598780891_Depositphotos_181015850_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Можда никад и нисте размишљали о томе да нешто другачији облик ноктију може заиста да промени изглед ваших прстију и руку уопште. Ако сте спремни да завирите у тајанствени свет обликовања ноктију, онај који је познат вероватно само врхунским наил-арт уметницима, ово су облици који се најчешће траже у салонима.

Прочитајте још: Прво оштре МАКАЗЕ, а онда НЕЖНО излечите косу од сунца

ОКРУГЛИ НОКТИ

Равне странице са заобљеним ивицама које прате кривину ваших кутикула. Нема рањиве тачке на равном рубу нокта и читава естетика делује нежно. Овај избор облика ноктију је савршен за све оне који воле да њихови нокти буду кратки и уредни. Са практичног гледишта, савршен је за све оне који носе контактна сочива.

ОВАЛНИ НОКТИ

Фото: Пиxабаy

Врло су слични округлим, али се ивице ових ноктију више савијају према унутра, и чине да нокат изгледа виткије. Особе које имају уске прсте и природно ужу површину нокта, требало би да своје нокте обликују на овај начин. Овај је облик добар и за све оне који воле да понекад пусте своје нокте да мало порасту.

Прочитајте још: Размислите два пута пре КУПОВИНЕ ПРОИЗВОДА СА МИРИСИМА

ЧЕТВРТАСТИ НОКТИ

Карактеристично за ову врсту ноктију је то што имају равне ивице и квадратне углове. Закривљеност код овог облика је апсолутно елиминисана. Овај облик је погодан за особе које имају малу површину за нокат независно од тога да ли воле да њихови нокти буду краћи или дужи.

Фото: Пиxабаy

ЧЕТВРТАСТО-ОВАЛНИ НОКТИ

Овај облик је један од најучесталијих и делује готово сасвим природно на рукама. Карактеришу га спој чатвртасте и овалне површине. Углови ивица нису потпуно равни, већ имају благу кривину и због тога ови нокти делују тако елегантно. Ако волите четвртаст облик, али не волите огреботине овај облик је као створен за вас.

Прочитајте још: ОДРАСЛИ СТЕ, а имате АКНЕ? Ево зашто се то дешава

БАДЕМАСТ ОБЛИК НОКТА

Ови нокти изгледају попут бадема, по ком су и добили назив. Витке стране и шиљат врх су основне карактеристике ових ноктију. Снага нокта је у овом случају кључна, јер је бадемаст облик склон ломљењу. Ако желите да допринесете његовој чврстоћи, ојачајте га гелом или акрилом.

СТИЛЕТТО НОКТИ

Структурно, овај облик ноктију је сличан бадемастом облику, са кључном разликом која се огледа у више савијеним ивицама и завршној оштријој тачки. Овај облик је најсклонији ломљењу, због чега га је неопходно обложити акрилом или гелом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas