· · Коментари: 0
коса

Плетенице, реп, таласи...Пролећне фризуре са раздељком на средини, испробајте

Многим дамама допашће се то што промена фризуре овог пролећа не подразумева шишање, већ новине у стилизовању постојеће дужине.

1614101179_Depositphotos_243141048_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Надамо се да вам раздељак на средини звучи примамљиво, јер је управо он одлично полазиште за потпуно другачији изглед. Можда ће неко рећи да је у питању детаљ, али заправо није тако. Ако имате навику да га померате у страну, покушајте сами испред огледала. Инфлуенсерке су то већ учиниле и показало се да одлично иде како уз пуштене, тако и покупљене увојке. Све је ствар укуса, али чињеница је да у трен ока можете постићи романтичан изглед. Драге наше, у наставку погледајте на које све начине се можете играти и унети ведрину у ове, и даље прелазне дане.

Полуподигнута коса
У овом случају, раздељак није толико наглашен, коса је покупљена при врху, док испод видимо пуштене власи благо уковрџане.

Прочитајте још: Како нанети маскару и снеку према ОБЛИКУ ОЧИЈУ? Савети шминкера

Романтична фризура

Кјара Ферањи дала нам је сјајан предлог за фризуру која пристаје различитим генерацијама. Као што видите, коса је пуштена, са два предња увојка благо уврнута и подигнута уз помоћ укоснице. Уколико желите волумен, на правом сте трагу.

Фото: Депосит

Ниски реп

Кратко и јасно, ово је омиљена фризура инфлуенсерки, а један поглед је довољан да закључите и зашто.

Пунђице са стране

Плетенице
Овакав одабир ублажава црте лица, али и одузима године, што је само плус. Предлажемо вам да косу мало разбарушите са предње стране.

Један предлог за даме детињасте природе, који карактеришу изражени раздељак, пунђице са стране, уз зализан ефекат.

Пуштена таласаста коса

Нас је освојила фризура Оливије Палермо, која је предње увојке ставила иза уха, док јој остатак косе лепрша на ветру.

Прочитајте још: Колико дуго можемо да одлажемо шишање косе? Ово је идеално време за одлазак код фризера

Машнице у коси

Уколико волите танке репове покупљене машном, размислите о овој идеји. И овога пута раздељак није наглашен.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.