Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НИЈЕ ИМ ЛАКО

ИСЦРПЉЕНИ РОДИТЕЉИ НАСМЕЈАЛИ СУСЕДЕ ПОРУКОМ: "Ако нас замрзите, слободно покуцајте, попићемо текилу"

Пар је оставио поруку суседима у којој се унапред извињава за оно што неминовно следи.

1608816420_Depositphotos_158144766_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Успављивање бебе ноћу један је од најизазовнијих аспеката родитељства. Једна мама то добро зна, па је написала поруку суседима и упозорила их на нешто што ће неминовно уследити.

Наиме, исцрпљени родитељи оставили су поруку на вратима суседа објашњавајући да су почели да раде тренинг спавања са својом бебом, а тренутно испробавају методу успављивања након плакања.

Мама се стога извинила свима због плакања које ће засигурно чути, а позвала их је да сврате уколико им треба млека, шећера, јаја или пак текиле.

Прочитајте још: Маме, опрез! Бебе су БУЦМАСТЕ од флашица

- Овде пар из стана 207. Жао нам је што вас обавештавамо да смо почели са тренингом спавања нашег сина. Након бројних непроспаваних ноћи, одлучили смо да је време да започнемо са методом успављивања након плакања - стоји у поруци уморних родитеља.

- Ако чујете плакање, молим вас да се помолите за мене и знајте да ја такође плачем и лудим. Жао ми је због неугодности које би вам то могло проузроковати, надајмо се да неће дуго потрајати - додала је мајка.

Фото: Депозит

Текила за живце

У наставку је објаснила да ће тестирати методу током четири дана, а уколико се покаже неуспешном, узеће паузу на недељу дана или две и онда поновно покушати.

Прочитајте још: Стручњаци објаснили: Зашто је лоше да љубите децу у уста

- Не занемарујем сина, већ ћу га пустити да се сам смири. Бићу у соби сваких пет до десет минута како бих га уверила да није сам и да је све у реду. Ако осетите мржњу према нама, пријатељски нам покуцајте на врата и донијећу вам чашицу текиле како бисмо све изгладили. Ради се о јефтиној текили, али смириће вам живце, што смо ми код куће доказали. Молите се за нас и појачајте телевизор. Ако вам затреба млеко, шећер, јаја или текила, слободно свратите - пише у поруци која је одушевила кориснике друштвених мрежа.

Вирална фотка

Поруку је на Твитеру поделила једна њихова комшиница.

- Ово ме дочекало на вратима. Испећи ћу им мало колача - написала је уз фотку која је постала вирална са више од 1.1 милион лајкова и хиљадама коментара.

Прочитајте још: Ако се дете ПЛАШИ МРАКА, постоји пет могући решења за превазилажење страха!

"Треба нам више оваквих комшија на свету", "Ево зашто не желим да имам децу", "Овако се комуницира са суседима", "Како дивна порука! Још увек су међу нама обзирни и љубазни људи", писали су твитераши.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas