Oglas
· · Komentari: 0
NIJE IM LAKO

ISCRPLJENI RODITELJI NASMEJALI SUSEDE PORUKOM: "Ako nas zamrzite, slobodno pokucajte, popićemo tekilu"

Par je ostavio poruku susedima u kojoj se unapred izvinjava za ono što neminovno sledi.

1608816420_Depositphotos_158144766_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Uspavljivanje bebe noću jedan je od najizazovnijih aspekata roditeljstva. Jedna mama to dobro zna, pa je napisala poruku susedima i upozorila ih na nešto što će neminovno uslediti.

Naime, iscrpljeni roditelji ostavili su poruku na vratima suseda objašnjavajući da su počeli da rade trening spavanja sa svojom bebom, a trenutno isprobavaju metodu uspavljivanja nakon plakanja.

Mama se stoga izvinila svima zbog plakanja koje će zasigurno čuti, a pozvala ih je da svrate ukoliko im treba mleka, šećera, jaja ili pak tekile.

Pročitajte još: Mame, oprez! Bebe su BUCMASTE od flašica

- Ovde par iz stana 207. Žao nam je što vas obaveštavamo da smo počeli sa treningom spavanja našeg sina. Nakon brojnih neprospavanih noći, odlučili smo da je vreme da započnemo sa metodom uspavljivanja nakon plakanja - stoji u poruci umornih roditelja.

- Ako čujete plakanje, molim vas da se pomolite za mene i znajte da ja takođe plačem i ludim. Žao mi je zbog neugodnosti koje bi vam to moglo prouzrokovati, nadajmo se da neće dugo potrajati - dodala je majka.

Foto: Depozit

Tekila za živce

U nastavku je objasnila da će testirati metodu tokom četiri dana, a ukoliko se pokaže neuspešnom, uzeće pauzu na nedelju dana ili dve i onda ponovno pokušati.

Pročitajte još: Stručnjaci objasnili: Zašto je loše da ljubite decu u usta

- Ne zanemarujem sina, već ću ga pustiti da se sam smiri. Biću u sobi svakih pet do deset minuta kako bih ga uverila da nije sam i da je sve u redu. Ako osetite mržnju prema nama, prijateljski nam pokucajte na vrata i donijeću vam čašicu tekile kako bismo sve izgladili. Radi se o jeftinoj tekili, ali smiriće vam živce, što smo mi kod kuće dokazali. Molite se za nas i pojačajte televizor. Ako vam zatreba mleko, šećer, jaja ili tekila, slobodno svratite - piše u poruci koja je oduševila korisnike društvenih mreža.

Viralna fotka

Poruku je na Tviteru podelila jedna njihova komšinica.

- Ovo me dočekalo na vratima. Ispeći ću im malo kolača - napisala je uz fotku koja je postala viralna sa više od 1.1 milion lajkova i hiljadama komentara.

Pročitajte još: Ako se dete PLAŠI MRAKA, postoji pet mogući rešenja za prevazilaženje straha!

"Treba nam više ovakvih komšija na svetu", "Evo zašto ne želim da imam decu", "Ovako se komunicira sa susedima", "Kako divna poruka! Još uvek su među nama obzirni i ljubazni ljudi", pisali su tviteraši.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas