· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ СНОВА

Сањали сте БИВШЕГ ПАРТНЕРА? Можда то и није пука случајност

Нерашчишћени партнерски односи могу нас мучити и у сновима...

1610988151_Depositphotos_219751874_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Снови о бившим партнерима се односе на нашу подсвест, на размишљања која не желимо да поделимо ни са ким. Иако нас у први мах оставе у шоку, изненађене или потрешене, они носе и посебну поруку коју морамо протумачити на прави начин.

Уколико сањате да сте убили бившег партнера, будите без панике, јер се на овај начин решавате преостале фрустрације која је остала у вама након раскида... 

Прочитајте још: Психолог Марина саветује: Шта урадити када он каже да му "ТРЕБА ПРОСТОРА"?

Повратак у токсичну везу

Веза у којој вас је партнер злостављао, веза у којој вас је партнер варао или било који облик токсичне везе која није била добра за вас. Овакав сан је типичан пример благог облика посттрауматског синдрома који се најчешће јавља код жена. Уколико сањате овакав сан, то је последица чињенице да сте тешко изашли из такве везе због разних облика страха, стога је овакав сан најбољи показатељ да је у оваквим случајевима најпаметније да потражите стручну помоћ.

Прочитајте још: Четири једноставна објашњења зашто жене НЕ РАЗУМЕЈУ мушкарце

Сан о бившем партнеру

Уколико сањате о тој особи зато што је и даље нисте у потпуности преболели па се ваша подсвест и даље са тиме бори. У том случају, морате се запитати шта вас то и даље веже за ту особу, да ли желите и даље да будете у њеној близини, да ли сте и даље љути и да ли се надате помирењу?

Прочитајте још: Први пут - АЈДЕ, други пут - нема смисла, али ТРЕЋИ ПУТ - аман човече! Зашто је ТРЕЋА прељуба КОБНА?

Убиство бившег партнера

Уколико ово сањате, будите без панике, јер се на овај начин решавате преостале фрустрације која је остала у вама након раскида. Највећи проблем који се јавља након тешког раскида је осећај гнева и љутње који потом преносимо у нову везу. Овај сан говори да "убијате" негативне емоције које су преостале у вама тако да ваша нова веза може започети на нормалним темељима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.