· · Коментари: 0
ПРЕВЕНТИВА

Спречите појаву тешке болести: Ово је 5 чајева против КАНЦЕРА и свима су доступни

За превенцију је ефикасна шпаргла, али и цвет шумске јабуке и боров полен

Depositphotos_10295485_xl-2015.jpg
Фото: Депоситпхотос

Сваку болест боље је спречити него лечити, посебно када је реч о раку. Док научници не пронађу универзалну вакцину против канцера, људи се за превентиву обраћају народној медицини. Руски травар Дмитриј Јуровски открива једноставне рецепте за припрему ефикасних лекова за превенцију онколошких обољења.

Цвет шумске јабуке

Када у пролеће буду процветале дивље јабуке, искористите прилику да сакупите и осушите њихов цвет. Чај од цвета јабуке ће вам помоћи да спречите појаву и развој тумора. Исти ефекат има и цвет црвене худике.

Једну супену кашику сувог цвета прелијте чашом кључале воде. Сачекајте да одстоји сат времена, додајте у напитак кашичицу меда, па попијте целу чашу чаја пре спавања.

Руски чај
Кипровина, односно руски чај, снажан је антиоксиданс, који избацује токсине из организма и штити га од канцера.Две супене кашике траве прелијте чашом кључале воде. Сачекајте два сата да одстоји па процедите. Конзумирајте трећину чаше чаја три пута дневно, 20 минута пре оброка.

 

Листови шпаргле

Шпаргла се често користи за превенцију и лечење рака. Али лек се не прави од стабљика него од листова шпаргле.

Једну супену кашику траве ставите у пола литра воде и кувајте пет минута на слабој ватри. После тога умотајте шерпу у ћебе и ставите је на топло место на 30 минута. Узимајте пола чаше чаја четири пута дневно.

Соломонов печат

Биљка соломонов печат штити од канцера јајника, дојке и простате.

Пет супених кашика иситњеног сувог корена биљке прелијте с пола литра вотке. Сачекајте да одстоји месец дана. Конзумирајте 15 капи тинктуре (растворених у пола чаше воде) ујутро и увече.

Боров полен

Боров полен је веома ефикасно средство за спречавање многих болести, па чак и рака. Млади изданци бора су богати поленом, зато се од њих прави лековита тинктура.

Прочитајте још: Срби хрле у манастир код Крушевца: У њему живи само монах Јаков, а због онога што ЧУВА верници се УВЕК ВРАЋАЈУ!

Напуните две трећине тегле младим изданцима па их прелијте вотком до краја. Оставите да одстоји месец дана. Узимајте сваког јутра једну супену кашику тинктуре растворену у четвртини чаше воде.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.