Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЖБЕ ЗА НОГЕ

Сви ће се окретати за вама када после ОВИХ вежби обучете СКИНИ џинс

Балерина и ТВ ауторка Дрина Пешић истиче да листови знају да нам праве велике проблеме, јер их је тешко повећати.

1601466868_pexels-photo-1204473.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

 Када то каже, најпре мисли на особе које су тако грађене да имају танке листове. Ако желе да их повећају, ево вежбе управо за њих. Уз помоћ ње ојачаће их и повећати, а сасвим је једноставна.

Листови су под сталним притиском и напором због свакодневног ходања, па их је потребно додатно активирати.

Фото: Приватна архива

Прочитајте још: ПРЕСКАКАЊЕ ВИЈАЧЕ: Тренинг за ЦЕЛО ТЕЛО (ВИДЕО)

- Ставите ноге паралелно једну испред друге, као да сте закорачили. Прво је десна нога напред, а лева назад - појашњава Дрина Пешић.

Вежбе радите ујутру, пре обавеза.

Стојите уобичајено, а затим подигните само предњи део стопала. Заправо, остајете да стојите на петама и одижете прсте. Спустите их, па опет подигните. Чините то наизменично, што више пута можете. Осетићете како вам "ради" лист, као да се мишић подиже. Немојте да претерујете са бројем понављања, поготово ако не вежбате редовно.

Прочитајте још: ЗГОДНА без ОПЕРАЦИЈА? Славна глумица вежба у положају СПАЈДЕРМЕНА

Најбоље би било да вежбу радите ујутру, пре обавеза, и то серију у трајању од 45 минута. Дрина поручује да ћете се лепо осећати, а да ће вам тело бити захвално јер мислите на њега.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas