Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БАКИНА КУХИЊА

Врхунско јело које покреће сва чула: ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ У СОЈА СОСУ (ФОТО/ВИДЕО)

Препустите се ужитку и дајте овом дану посебан укус!

1600594974_2.jpg
Oglas

Потребно је:

  • 1 пар пилећих груди
  • 3 чена белог лука
  • мало карија
  • соли, бибера
  • 1 кашика соја соса
  • 1 кашика брашна
  • уље

Прочитајте још: Ближе се дани поста, а ШАРАН НА ПИРИНЧУ је пун погодак (ФОТО/ВИДЕО)

Припрема:

Шницле ако су дебље мало излупати преко фолије. Посолити у чинију, сипати уља, а затим мало соја соса, карија и све измешати.

Фото: Приватна архива

Сипати на шницле и измешати. Пржити на грилу или тефлонском тигању око 15-20 мин да лепо порумени. Може се на почетку поклопити да се мало издинстају.

Фото: Приватна архива

Прочитајте још: Слатки, пенасти венчићи за дечицу - ПРЕУКУСНО (ФОТО/ВИДЕО)

Уље које је остало од шницли сипати у мању шерпицу, па убацити брашно и издробљен бели лук и пржити да брашно и лук добију кремасту боју . Додавати воду и мешати до жељене густине. Препорука је да сос буде ређи и да добро проври.

Фото: Приватна архива

Фото: Приватна архива

Искључити па додати соли, бибера, соја соса и першуновог листа. Шницле поређати у тањир и прелити сосом. 
Одмах служити док је топло. Неописиво добро покреће сва чула. Пишите како Вам се допада. Пријатно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas