Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Заборавите ХОРМОНСКЕ терапије! Ево како на природан начин лечити поремећај МЕНСТРУАЛНОГ ЦИКЛУСА

Проблем нередовног циклуса може бити узрокован различитим здравственим проблемима, али лекови из природе увек су добродошли

1609522956_menstruacija.png
Фото: Pixabay
Oglas

Проблем нередовног менструалног циклуса је здравствени проблем може да изазове неплодност, а може да буде и главни разлог изостанка трудноће. 

Прочитајте још: Воћка која је чист дар природе: Семе грејпфрута помаже при лечењу неколико врста болести

 Узрок овог проблема може бити и стресан начин живота и разних других животних проблема
Како се конзумира
Два до осам дана пре појаве менструације препоручује се конзумирање две до три шољице чаја од русомаче. Ова биљка садржи пептид диозмин, који делује антихеморалгијски и флавонске гликозиде који јачају зидове крвних судова и делују противупално. Супену кашику осушене надземне биљке прелити са 200 милилитара клучале воде. Суд поклопити и оставити да стоји пола сата. Процедити и засладити по жељи.

Нередовне менструације нису реткост, подаци показују да чак 30 одсто жена у свом плодном периоду искуси неки од проблема са менструалним циклусом. Узрок овог проблема може бити и стресан начин живота и разних других животних проблема.

Прочитајте још: Кошта 40 динара и ПРОВЕРЕН је зимски руски лек за подизање имунитета

Чајеви који могу помоћи код ових проблема садрже у себи биљку вирак, русомачу, камилицу или мајчину душицу. За овакве поремећаје менструације се препоручују вирак, који обилује танинима, јача зидове материце и спречава појаву бактерије, која је отпорна на антибиотике.

Прочитајте још: Данима сте у кући, само што не ЕКСЛОДИРАТЕ! Цвекла и још пет домаћих лекова решавају надутост

Чај се припрема тако што се 50 грама осушеног вирка без корена прелије са литар кључале воде, поклопи да одстоји и потоп пије, три до пет шољица дневно. Чај не смеју да пију жене које имају жучне или проблеме са органима за варење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas