· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Заборавите на исте мајице са натписима "MR & MRS"! Ево која су три савршена поклона за ГОДИШЊИЦУ ВЕЗЕ или брака

Ближи вам се годишњица, а са идејама сте у минусу?!

1621375627_Depositphotos_96683048_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Сваки партнерски однос спечифичан је на свој начин, па тако и поклони међу партнерима најчешће имају неку персоналну ноту, тичу се неких заједничких момената или успомена. Како год, оно што је тотално ван трендова су партнерске мајице са натписима "MR & MRS" и сличне стварчице, које су готово неупотребљиве.

Прочитајте још: ЗОРЈА НИЈЕ ЊЕНО ИМЕ! Ево како се зове Звезда Гранда која је својим гласом одушевила публику

Доносимо вам три идеје за савршене поклоне за годишњицу, са којима никако нећете погрешити.

Нематеријални поклон

Понекад је најбољи поклон нешто што не можете материјализовати: пикник, вечера или емотивно заједнички проведено вече. Ако тражите оригинални поклон за годишњицу, боље од овога нећете пронаћи. Одведите партнера на заједничку романтичну масажу, путовање, концерт најдражег бенда, унајмите собу само за једно вече и осмислите романтичну вечеру или направите изненађење попут пикника на месту где сте се верили или први пута пољубили.

Прочитајте још: Реците збогом БОЛОВИМА у КУКОВИМА - Једноставне вежбе које можете да радите код куће! (ВИДЕО)

Персонализовани предмет

Данас можете персонализовати готово све. Постоје персонализоване шољице, јастуци, персонализована постељина, кишобран, торба, пма све што вам падне на памет. Одаберите један од тих предмета, пронађите вашу најдражу заједничку фотографију и осмислите романтичну поруку. Овај оригинални поклон биће пун погодак.

Поклон са најдражим мотивом

Прочитајте још: Ове вежбе може да уради свако - Ослободите се болова у зглобовима и подмладите тело уз ПЕТ ТИБЕТАНАЦА! (ФОТО/ВИДЕО)

Ако ваш партнер или партнерка обожава неки бенд, игру или књигу, осмислите поклон који то показује. Фанови увек воле да прикупљају меморабилију и предмете везане уз најдраже ликове, певаче и глумце. Покушајте на интернет радњама или антикварницама пронаћи плочу, ЦД или фигуру која је уникатна, старија или чак можда са потписом најдражег певача.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.