Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
докторка

Жена о чијем изгледу СРБИЈА прича: ево како је НЕКАДА изгледала ДР ДАРИЈА КИСИЋ ТЕПАВЧЕВИЋ (ФОТО)!

Докторка Дарија Кисић Тепавчевић је члан Кризног штаба и ових месеци је једна од најкоментарисанијих доктора који нам се свакодневно обраћа.

1595849271_115776061_655254028674753_2862068879416956053_n.jpg
Фото: Тањуг/ Сава Радовановић
Oglas

За све ово време постала је препознатљива и често је изложена бројним критикама, па чак и увредама које су на рачун њеног изгледа који не треба да буде тема.

Жене су те чији се изглед коментарише, а примећујемо да је др Кисић Тепавчевић жена која води рачуна о томе како се појављује у јаности те је на мети разноразних коментара.

Прочитајте још: НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ СОМА БЕЈА: Изван буке и гужве, парче раја умочено у Црвено море (ФОТО)

Предњачили су они увредљивог карактера, али треба истаћи да је било и оних који су стали у њену одбрану.

Фото: Yоу Тубе/ Принтсцреен/ Ново јутро

Занимљиво је поређење изгледа др Дарије Кисић Тепавчевић од пре неколико година (тј. пре него што је корона била актуелна и пре него што се појављивала у медијима у тој мери) и њеног изгледа данас.  Приметно је да је докторка променила само нијансу косе.

Да ли су коментари на рачун њеног изгледа ту јер не може да се прихвати то да је могуће посветити пажњу себи, а у исто време бити успешна пословна жена. Њен изглед, ако се већ коментарише, могао би ићи ка томе да жене могу бити уједно и лепе и пословне. А сви се можемо сложити да је свако њено појављивање било одмерено и културно.

Прочитајте још: Потпуно друга особа! Ову ПЕВАЧИЦУ данас не бисте препознали, а њеног ГЛАСА се сви добро сећамо (ФОТО)

 Др Дарија Кисић Тепавчевић се није много освртала на такве коментаре и увек је наглашавала да то није и не треба да буде тема и да је она на располагању јавности искључиво када је епидемиолошка ситуација у питању и када треба да изнесе своје стручно мишљење.

Фото: Yоу Тубе/ Принтсцреен/ Радио-телевизија Војводине

- Толико тога се сада преувеличава. Да ли је чиста коса заиста таква реткост да би о томе требало да причамо данима? Стварно мислим да су приче о нечијем изгледу предимензиониране. Волела бих да кажем како редовно идем у теретану и вежбам, али сам од оних жена које сваког понедељка то планирају. Овог и још неколико следећих, дефинитивно, нећу почети - коментарисала је раније за један медиј заменица директора Института "Батут".

Такође, она је недавно скратила косу, што није остало незапажено у јавности.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas