Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Жена се вратила из мртвих и открила да ли се смрти треба плашити?! (ВИДЕО)

Једна жена буквално се вратила из мртвих и описала какав је осећај бити са "друге стране"

1626864109_tricia.jpg
Oglas

Трициа Бејкер, доживела је тешку саобраћајну несрећу у којој је изгубила много крви и била у веома критичном стању. Иако се не сећа саме операција, она тврди да је у том тренутку, њена душа напустила тело и да је све време гледала своју операцију као дух.

Прочитајте још: Сви му честитају: Сазнао је да га девојка вара, а онда је смислио невероватан начин да се ослободи прељубнице! (ВИДЕО)

- Била сам свесна свог стања, да сам постала дух. Постала сам копија свог тела састављена од светла и налазила сам се готово у углу собе. Посматрала сам тамо хирурге како се боре за мој живот и питала се зашто је толико крви, зашто је тако нагло губим - прича Трициа и додаје:

"Анђели су ми рекли да ће све бити у реду"

- Тада сам угледала двоје интелигентних људи такође направљених од светлости, мушкарца и жену, и доживела сам их као анђеле. Послала су ми телепатску поруку да ће све бити у реду, а затим су осветлили моје тело, баш као и руке хирурга. Међутим, одмах након тога, моје виталне функције су стале и на монитору су се појавиле равне линије.  Јасно ми је било да сам умрла и једноставно нисам више желелад да гледам. Изашла сам из операционе сале и у чекаоници угледала своје сломљене родитеље.

Преплавио ме осећај невероватне љубави

- Полетела сам према ноћном небу и осетила присутност свести коју сам интерпретирала као светлост од Бога. Преплавио ме осећај љубави, дубоког спокоја, радости, а кроз главу су ми пролазиле слике из детињства и ране младости - каже Трициа.

Осећај љубави коју је осетила био је невероватан

- Тај осјећај љубави је био толико интензиван да је то тешко описати. Не можете да замислите ту количину љубави, ми за живота не осећамо ништа томе слично.

Почеле су да ми стижу поруке у којима ми се говорило, с да је љубав све што је важно, а та светлост ми је показивала још детаља из мог живота. Било је ту и делова који ми се нису толико свидели, који су ме подсећали да сам знала умела према другима да будем груба.

Прочитајте још: Утучена девојка очајнички плаче „Бабу“ док се њен дечко жени другом женом! (ВИДЕО)

 

Ођедном се све претворило у предиван врт, имала сам осећај да је све мртво поново живо. Указао ми се покојни деда и изгледао је прелепо. Умро је још у седамдесетим годинама, али у рају је сијао. Осећала сам се поновно попут малога детета, потпуно слободна, заштићена и силно волена од Бога.

Није желела да напусти ово "краљевство"

Више нисам желела да напустим то "краљевство", али сам изненада зачула глас који ми је казао да ћу о свом искуству морати да подучавам друге и вратио ме у тело - рекла је Трициа у једном интервјуу и додала да је све време у болници осећала присутност анђела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas