Oglas
· · Komentari: 0
BIZARNO

Utučena devojka očajnički plače „Babu“ dok se njen dečko ženi drugom ženom! (VIDEO)

Potresna scena na venčanju.

1626777691_fahita55.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ News24
Oglas

Indijskim venčanjima nikad ne nedostaju melodrama i haos. Ne samo mlada i mladoženja, već ponekad gosti, članovi porodice, pa čak i bivši partneri, razlozi su za bizarne incidente na venčanjima.

Tako se nedavno dogodio incident, u kom je žena navaljivala na kapiju iza koje se događala ceremonija, uz povike babu, babu.

Pročitajte još: Najjeziviji susret na televiziji: Devojka je osetila da nešto nije u redu sa pobednikom takmičenja, a istina je šokirala ceo svet! (VIDEO)

Venčanje puno drame

Incident se dogodio u Hošangabadu, gde je viđena žena kako vrišti, moli i doziva svog dečka koji se venčao sa drugom devojkom.

Na klipu se može videti kako pokušava da uđe u salu za venčanje, ali su je stražari zaustavili ispred kapije. Neprestano je vrištala dok nije stigla policija koja ju je otpratila.

Prema izveštaju iz indijskih novina, žena je iz Kanpura i tvrdila je da je bila sa mladoženjom, koji je radio u privatnoj firmi u Bopalu. Prema njenim rečima, bili su u vezi tri godine.

Na kraju je morala da interveniše i policija, koja je odvela uznemirenu devojku.

Video je postao viralan na društvenim mrežama i evo kako su korisnici mreže reagovali na slomljenu devojku.

"Ovo je srceparajuće", "devojka mora da prestane da misli na njega", "vredi više od ovoga, nastavi dalje", "znam kako joj je, jer ja još uvek osećam bol zbog svoje situacije", "pretužno"...

Svi su joj dali podršku i savet da zaboravi na mladića i nastavi sa životom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas