Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
живот

Како данас изгледају прве седморке у историји: "Лекари су ме саветовали да четворо абортирам" (ФОТО/ВИДЕО)

Ова жена родила је седморо деце одједном давне 1997. године

1650526320_roditelji.png
Фото: Yоутубе/Принтксрин/Wондербот
Oglas

Кени Мекој и њен супруг Боби из Ајове нису се разликовали од осталих породица: имали су складни брак и једну ћеркицу. Како су и пре првог детета имали проблема са зачећем, након ње су одлучили да пробају третман урофолитропином, како би били сигурни да ће следећег пута добити децу. У питању је лек за стимулисање овулације у циљу повећања шансе за оплодњу.

Након тога уследио је догађај који их је уписао у историју: чак седам ембриона је зачето, а Боби и Кени су ускоро постали родитељи прве седморке које су преживеле!

Кени је једном приликом изјавила да мисли да је Бог одредио њихову судбину:

"Увек ћу се сећати дана кад смо сазнали да ћемо имати седморке. Није то била само радост, било је и много сумње и страха. Међутим, бог је одредио њихову судбину."

Она је додала да јој је доктор саветовао да абортира четворо, како би троје деце имало шансе да преживе. Али, Кени га није послушала...

Прочитајте још: СВИ СЕ ОКРЕЋУ ЗА ЊОМ: "Момци воле да флертују са мном, али доживе шок када устанем" (ФОТО)

Није било лако, било је много ризика: бебе су рођене превремено и биле су минијатурне. Ова храбра мама на свет је те 1997. донела три девојчице и четири дечака. Како су лекари и упозоравали мајку двоје деце је имало церебралну парализу и гастроезофагеалну рефлуксну болест, па су морали да буду преко цевчица. Али након операција, успешно су проходали.

Захваљујући донацијама и помоћи обезбеђене су пелене за бебе, храна и опрема. Чак су им донирали и велику кућу у којој су сви живели!

Још лепша вест јесте да је неколико универзитета понудило стипендију за школовање.. Они су завршили факултете и данас воде животе засебно.

Прочитајте још: "ЧИКО, ЈЕ Л' САВ ОВАЈ 'ЛЕБАЦ ТВОЈ": Дечак из ''Ужичке републике'' данас је муж познате глумице и сценариста најпопуларније серије


фото: Принтсцреен/yоутубе/ Wондербот

Кени и Боби говорили су да се осећају усамљено откада су њихови наследници одлучили да оду на факултете. Говорили су и да једва чекају да добију унуке.

Кени је изјавила да је најбоља одлука била што није послушала савете лекара и абортирала:

Најбоља одлука коју сам у животу донела је да задржим све бебе.

Њихову причу можете погледати у видеу:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas