Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли спавате у ЧАРАПАМА ИЛИ БОСИ? Баш овај детаљ открива доста о вама

Спавате у чарапама или без њих, босоноги? Наизглед обичан избор, али психолози кажу да ова одлука доста говори о нама, али и о стању нашег организма.

1696932037_shutterstock_719326954.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Спавачи у чарапама стално имају осећај да им је хладно, иако температура њихове спаваће собе каже другачије. На спавање никад не иду боси, без обзира да ли је пролеће или зима.

Иза те навике могу да се као узроци крију дебљина коже, односно њихова танка кожа или њихов спор метаболизам.

Али ту су и психолошки разлози. Људе које сан не хвата без чарапа на ногама, имају изражену потребу да их други заштите, удобност им је веома битна, и лако успостављају дуготрајне и чврсте односе.

Нежни су и најсрећнији су у нечијем загрљају. Да деле животни простор са неким? За њих је то огромно задовољство.

Спавање са чарапама на ногама за ове особе је немогућа мисија. Увек кад их носе, претопло им је у њима и не могу да утону у сан. То може да указује на брз рад метаболизма, добру циркулацију и дебљу кожу.

Са друге стране, и то оне психолошке, њихова навика да спавају боси, говори о њима следеће: независни су, али воле да заштитите друге. Воле "свој лични простор" и у њега пуштају друге само кад су расположени за дружење. Веома су поштени и искрени. Обожавају изазове, а за оне ретке људе које пуштају у свој живот, спремни су да ураде све, само да се они осећају добро, пишу медији.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas