· · Komentari: 0

Imate dve RUPICE na dnu leđa? Pravi ste srećnik, a evo i zbog čega

Mnogi smatraju da su te rupice vrlo privlačne, a dobile su ime Venerine rupice kod žena, odnosno Apolonove, ako je u pitanju muškarac.

1631969838_backpain-1944329_1920.png
Foto: Piksabej

Muškarci su odavno potvrdili privlačnost dve rupice na donjem delu ženskih leđa. Veruje se da su ova udubljenja znak lepote, aludirajući na poreklo njihovog imena od Venere, boginje lepote. Naučnici su, čak, izračunali da one dodaju ženama 20 odsto privlačnosti.

Pročitajte još: VATRENI TONIK ZA JAČI IMUNITET: Kombinacija jabukovog sirćeta i rena UBIJA svaki virus! (RECEPT)

Zdravstvene koristi?

Doktori su otkrili da rupice na leđima imaju i stvarne prednosti, kada je zdravlje u pitanju.

Ispostavilo se da se ove simpatične rupice nalaze na mestu sjedinjenja karličnih kostiju. One ukazuju na dobru cirkulaciju krvi i snažno zdravlje, kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Osim što se ove žene smatraju najstrastvenijim, one obično lako rađaju decu, bez poteškoća i komplikacija.

Rupice imaju veze sa građom tela i strukturom kostiju. Naši kukovi imaju dva špica okrenuta prema kičmi i zakrivljena prema unutra, a zbog njihovog položaja, odmah iznad njih se stvaraju ove rupice.

Takođe, veruje se i da ponosni "vlasnici" ovih rupica na leđima lakše doživljavaju orgazme jer su im polni organi bolje prokrvljeni.

Kako se dobijaju rupice?

Na žalost, ove rupice ne može da ima svako. A dobijaju se isključivo genetski. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.