Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХРАНА

Људима који једу СЛАТКО недостаје љубав, а они који ДОСОЉАВАЈУ сваку јело имају имају лошу ОСОБИНУ

Омиљена храна коју најчешће једемо у доброј мери одсликава наш карактер, потврдили су амерички стручњаци после опсежно обављеног истраживања.

1599220512_cokolada.png
Фото: Пиксабеј
Oglas

Особе које воле све слаткише припадају групи хедониста. Склоне су да удовољавају свакој својој жељи и апсолутно немају грижу савести због сопствених поступака. Имају потребу да наглашавају своју јединственост и оригиналност.

Ако је у сваком тренутку изражена жеља само за чоколадом, то значи да организму недостаје серотонин, хормон среће. Наглашена потреба у јутарњим часовима за "само једном коцкицом", испољава се јер је тада ниво овог хормона изузетно низак.

Прочитајте још: Најмистичнији град на свету налази се 36 метара ПОД ВОДОМ (ВИДЕО)

У исто време, особе које обожавају црну чоколаду воле да буду у центру пажње, док млечну бирају интровертни, склони усамљености.

Црну чоколаду једу егоцентричне, а млечну усамљене особе.

Ко досољава свако јело генерално има мањак минерала у организму. У психолошком смислу такве особе пуштају да их низводно "носи река живота". Верују да не могу да утичу на сопствени живот јер је њихова судбина одређена датим околностима.

Истовремена жеља за сланим и слатким карактеристична је за талентоване и креативце. Међутим, ове особе су углавном дискретне, усамљене, затворене и суздржане.

Прочитајте још: Добро погледајте особе које НЕ НОСЕ МАСКЕ: Иза свега може да је крије ДИЈАГНОЗА

Уживање у љутој храни у медицинском смислу показује склоност ка хипертензији. Психолошки посматрано, љуто воле особе које теже реду, али и они којима недостаје серотонин. Особе са мањком овог хормона померају границе љутог и временом почињу да једу све љућу храну.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas