Oglas
· · Komentari: 0
interesantno

MINI MAUS će prvi put u istoriji da PROMENI ODEĆU: Oblači je čuvena kreatorka (FOTO)

Po prvi put u istoriji, Mini Maus će svoju kultnu crvenu haljinu sa tačkicama zameniti dizajnerskim odelom – pantalonama i odgovarajućom mašnom.

1643358386_152ddc61e58bbea55aa64b86ce2f7cdb832330df.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Čuvena Diznijeva mišica će privremeno obući plavo odelo sa crnim tačkama koje je dizajnirala Stela Makartni za proslavu 30. godišnjice Diznilenda u Parizu. Nova odeća će Mini učiniti „simbolom napretka", kaže dizajnerka.

Tematski park će 6. marta obeležiti svoju treću deceniju „blistavom" novom predstavom ispred Zamka Uspavane lepotice, koji je nedavno ponovo otvoren nakon 12 meseci renoviranja.

Makartnijeva je rekla da je Mini „uvek imala posebno mesto u njenom srcu" i da je bila „oduševljena što radi sa jednom, jedinom, legendarnom Mini Maus".

Pročitajte još: Čuveni ruski psiholog Mihail Litvak: 18 pravila koja vam mogu OKRENUTI ŽIVOT za 180 stepeni

- Ono što volim kod Mini je činjenica da ona oličava sreću, samoizražavanje, autentičnost i da inspiriše ljude svih uzrasta širom sveta. Plus, ona ima tako sjajan stil! - rekla je dizajnerka.

- Želela sam da Mini obuče svoje prvo odelo sa pantalonama u Diznilendu u Parizu, pa sam dizajnirala za nju – plavi smoking. Ovo čini Mini Maus simbolom napretka za novu generaciju. Nosiće ga u čast meseca ženske istorije, u martu 2022 - dodala je Makartni.

Dizajnerka će takođe lansirati „jedinstvenu" majicu Mini Maus kao deo njene saradnje sa kompanijom „Volt Dizni” a povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta.

Kako navode iz Diznilenda u Parizu, Makartnijeva će takođe izdati ograničenu seriju proizvoda inspirisanu Diznijevim klasikom Fantazija iz 1940. godine, počevši od proleća.

Pročitajte još: PAS, KORNJAČA ILI PAPAGAJ: Uradite test i saznajte kakvog partnera podsvesno želite

I Mini i Miki Maus, zajedno sa ostatkom glumačke ekipe, uključujući Paju Patka i Patu, Šilju i Plutona, takođe će nositi nove kostime kreirane specijalno za emisiju povodom proslave godišnjice.

U promo-video snimku, likovi su „izašli na modnu pistu" kako bi pokazali svoje nove kostime. Miki nosi odelo boje lavande i srebrne boje i cilindar, dok je Mini nosila reflektujuću ružičastu haljinu sa odgovarajućom mašnom i blistavu verziju svojih jarkožutih cipela.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas