Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сањали сте ЛАВИРИНТ? Ево шта то може значити, и шта вам подсвест можда поручује

Збуњеност је најадекватнија реч која ће вас описати у наредном периоду

1687527409_Lavirint-san.jpg
Пхото: Схуттерстоцк/Профимедиа
Oglas

Ако у сну лутате по лавиринту, то означава бриге и невоље. Могуће је да нећете знати како да се поставите у некој ситуацији, због чега ћете мењати мишљење и нећете бити доследни себи. Збуњеност је најадекватнија реч која ће вас описати у наредном периоду, што ће вас учинити заборавним и деконцентрисаним.

Сањати да сте изашли из лавиринта имплицира да све има крај. Може се десити да ћете се много потрести због ствари које се неће одиграти онако како сте желели, али врло брзо увидећете да не постоји ништа што се не да исправити. Као што се лоше ствари једном окончају, тако и добре имају рок трајања и заврше се пре него што смо спремни да се са њима опростимо.

Када у сну гледате друге у лавиринту, то указује да ће ваша помоћ бити одбијена. Вероватно ћете хтети да помогнете блиској особи која се налази у безизлазној ситуацији, али шта год да му/јој предложите, она ће радити супротно. Осетићете се немоћно и одговорно што нисте на време препознали проблем и учинили нешто да га предухитрите.

Сањати да улазите у лавиринт  у сновима је манифестација ваше несигурности. Имате јаку потребу за контролом над својим животом, па је овакав сан израз страха и панике коју осећате када ствари не иду онако како ви желите. То може да се односи на ваш приватни или пословни живот. Могуће да вам се неки планови нису остварили, те то доживљавате као лични неуспех. Морате избацити такве мисли из главе, ако желите да напредујете и да поново будете задовољни својим постигнућима. Сањати да вас неко води кроз лавиринт Ако сте сањали како вас неко води кроз лавиринт то имплицира да увек имате потребу да следите некога, а не да одлуке доносите сами и да сами вучете велике потезе. Такви сте вероватно од рођења, али сада је крајње време да почнете да се понашате онако како ви мислите да је најбоље за вас.

Сањати да вас неко води кроз лавиринт -то имплицира да увек имате потребу да следите некога, а не да одлуке доносите сами и да сами вучете велике потезе. Такви сте вероватно од рођења, али сада је крајње време да почнете да се понашате онако како ви мислите да је најбоље за вас.

Сањати да лутате по лавиринту Ако у сну лутате по лавиринту, то означава бриге и невоље. Могуће је да нећете знати како да се поставите у некој ситуацији због чега ћете мењати мишљење и нећете бити доследни себи. Збуњеност је најадекватнија реч која ће вас описати у наредном периоду што ће вас учинити заборавним/ом и деконцентрисаним/ом.

Сањати да улазите у лавиринт Улазак у лавиринт у сновима је манифестација ваше несигурности. Имате јаку потребу за контролом над својим животом, па је овакав сан израз страха и панике коју осећате када ствари не иду онако како ви желите. То може да се односи на ваш приватни или пословни живот. Могуће да вам се неки планови нису остварили, те то доживљавате као лични неуспех. Морате избацити такве мисли из главе, ако желите да напредујете и да поново будете задовољни својим постигнућима.

Сањати да некога водите кроз лавиринт Водити некога кроз лавиринт значи да ћете блиску особу навести да поступи онако како вама одговара. Вероватно дуже време преговарате око нечега и сада ће он тј. она попустити, не зато што сте убедљиви, него зато што више не може да вас слуша. Сањати да трчите кроз лавиринт Трчати кроз лавиринт у сновима указује на збрку и немир који тренутно осећате на јави. Овакав сан је знак да морате да завирите у себе, како бисте боље разумели шта желите. Тренутно сте у фази живота када је јако важно да будете стрпљиви, само тако ћете с временом пронаћи решења за дугорочне проблеме.

Сањати да јурите некога кроз лавиринт Сањати да трчите за неким у лавиринту указује на то да вас је страх од неизвесности. Могуће је да сте уложили много времена и труда у нешто ризично, па вас резултати који треба да добијете плаше. Ипак, нема разлога за негативно размишљање, јер је скоро сасвим извесно да ћете профитирати.

Сањати да бежите од некога кроз лавиринт Ако сте сањали како вас неко јури кроз лавиринт то значи да сте врло сналажљива особа. Умете да искористите предности које поседујете у односу на неку ситуацију или друге људе. Осим тога, поседујете јаку интуицију, те вам  и то помаже при остварењу циљева. Због свега тога вас чека блистава будућност и мирна старост.
 

Сањати да се кријете у лавиринту Када сањате да се кријете у лавиринту то може да значи да сте заљубљени у некога, а још увек му/јој то нисте признали. Вероватно се плашите да би вас могао тј. могла одбити и зато не чините ништа. Ипак, тај проблем вас непрестано мучи, а то је знак да је време да се суочите са својим страхом.  Или му/јој кажите како се осећате или крените даље, трећа опција не постоји.

Сањати да тражите излаз из лавиринта Ако сте сањали како тражите излаз из лавиринта то имплицира да се вашим бригама крај још увек не назире. Таман кад сте помислили да сте решили један проблем, стигао је други. То је живот и нема много смисла да се питате зашто се то баш вама догађа. Свако у животу пролази добре и лоше фазе, а само они најхрабрији и најистрајни науче како да из сваке стресне ситуације извуку нешто позитивно.

Сањати да некоме показујете излаз из лавиринта Овакав сан значи да ће вас пријатељ тј. пријатељица ускоро упитати за савет у вези са проблемом који га/је мучи. Нећете моћи ни да претпоставите о чему се ради, јер никад о томе нисте разговарали. Потрудићете се да му/јој помогнете, али и да покажете разумевање које му/јој је тренутно јако потребно. Дуго ћете бити под утиском вашег разговора и питаћете се како нисте могли да приметите да блиска особа има такве бриге.
 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas