· · Коментари: 0
ШОК

Срце јој на десној страни уместо на левој: Убола се на бодљикаву жицу па сазнала шокантну дијагнозу (ВИДЕО)

Девојка је отишла код доктора да прими тетанус због убода на бодљикаву жицу

1626937307_devojka.jpg
Фото: Тик Ток/ царемацк

Клер Мек, на друштвеној мрежи Тик Токо, испричала је невероватну причу, како је због повреде отишла код доктора, како би примила тетанус, а онда сазнала да има инфекцију плућа.

Прочитајте још: Шок током преноса уживо: Водитељка ДНЕВНИКА пала у несвест током интервјуа! (ВИДЕО)

Ова млада 19-годишња девојка, пожалила се лекару да и даље има упорни кашаљ, који је лечила антибиотицима, а налази снимка плућа били су изненађујући. Докторка јој је саопштила да јој се срце налази на десној страни, а не на левој.

@царемацк

##ститцх wитх @царемацк рип то анy сургеон тхат хас то до хеарт сургерy он ме ##деxтроцардиа ##хеарт ##ситусинверсус ##медток ##хоспитал ##ер ##xраy ##нyц

♬ оригинал соунд - Цлаирееееее

- Лекарка је изгледала јако шокирано и питала ме: Да ли си знала, да ти је срце на десној страни уместо на левој? Била сам збуњена и почела сам да се смејем јер јој нисам веровала. Објаснила ми је да се то стање зове декстрокардија и да бих требала да обавестим свог кућног лекара о томе. Стално сам ју питала да ли је озбиљна јер сам била шокирана и збуњена што то нисам знала пре своје 19. године - открила је Клер у видеу.

Родитељи остали шокирани сазнањем

Декстрокардија је врло ретко стање с којим се роди мање од један посто људи. И њени родитељи су били шокирани.

- Мој тата се избезумио, а мами је било смешно што то нисам знала досад. Никад нисам обавила рендген плућа па никако нисам могла да знам да ми је срце на супротној страни од уобичајене. Породични лекар једном ми је на прегледу рекао да ми се срце чује гласније на десној страни, али очигледно није ми могао на основу тога да дијагностификује декстрокардију - закључила је ова девојка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.