· · Komentari: 0
ŠOK

Srce joj na desnoj strani umesto na levoj: Ubola se na bodljikavu žicu pa saznala šokantnu dijagnozu (VIDEO)

Devojka je otišla kod doktora da primi tetanus zbog uboda na bodljikavu žicu

1626937307_devojka.jpg
Foto: Tik Tok/ caremack

Kler Mek, na društvenoj mreži Tik Toko, ispričala je neverovatnu priču, kako je zbog povrede otišla kod doktora, kako bi primila tetanus, a onda saznala da ima infekciju pluća.

Pročitajte još: Šok tokom prenosa uživo: Voditeljka DNEVNIKA pala u nesvest tokom intervjua! (VIDEO)

Ova mlada 19-godišnja devojka, požalila se lekaru da i dalje ima uporni kašalj, koji je lečila antibioticima, a nalazi snimka pluća bili su iznenađujući. Doktorka joj je saopštila da joj se srce nalazi na desnoj strani, a ne na levoj.

@caremack

##stitch with @caremack rip to any surgeon that has to do heart surgery on me ##dextrocardia ##heart ##situsinversus ##medtok ##hospital ##er ##xray ##nyc

♬ original sound - Claireeeeee

- Lekarka je izgledala jako šokirano i pitala me: Da li si znala, da ti je srce na desnoj strani umesto na levoj? Bila sam zbunjena i počela sam da se smejem jer joj nisam verovala. Objasnila mi je da se to stanje zove dekstrokardija i da bih trebala da obavestim svog kućnog lekara o tome. Stalno sam ju pitala da li je ozbiljna jer sam bila šokirana i zbunjena što to nisam znala pre svoje 19. godine - otkrila je Kler u videu.

Roditelji ostali šokirani saznanjem

Dekstrokardija je vrlo retko stanje s kojim se rodi manje od jedan posto ljudi. I njeni roditelji su bili šokirani.

- Moj tata se izbezumio, a mami je bilo smešno što to nisam znala dosad. Nikad nisam obavila rendgen pluća pa nikako nisam mogla da znam da mi je srce na suprotnoj strani od uobičajene. Porodični lekar jednom mi je na pregledu rekao da mi se srce čuje glasnije na desnoj strani, ali očigledno nije mi mogao na osnovu toga da dijagnostifikuje dekstrokardiju - zaključila je ova devojka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.