Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта омиљени сладолед говори о вама: Укус који бирате може да укаже на ваш карактер

Свако од нас има омиљени укус сладоледа

1689848140_shutterstock_453201322.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако бисте морали да изаберете само један омиљени укус, који би то био? Немојте само сада одабрати укус сладоледа који волите – говоримо о вашем омиљеном укусу свих времена. Одлучите се, па прочитајте шта омиљени укус сладоледа говори о вама према писању сајта тхекитцхн.цом.

Ванила

Неки људи сматрају ванилу досадном и неупадљивом, али једноставно не разумеју лепоту класичног сладоледа од ваниле.

Ако је ванила ваш омиљени укус сладоледа ви цените квалитет и минимализам. Нисте забринути и не живите стресно – проналазите мир и равнотежу у свакодневном животу и уживате у тренутку.

Чоколада

Живите живот пун радости и љубави према себи. Иако имате чврсто мишљење о стварима, увек сте отворени за истраживање нових идеја и искустава другачијих од ваших.

Вероватно живите у удобном стану са много ствари које сте донели кући са путовања. Кокетни сте и заводљиви, али и живахни, шармантни и понекад наивни.

Јагода

Ваши пријатељи би вас описали као одану и енергичну особу. У друштву сте ви та особа са којом људи желе да изађу после посла или напорног дана.

Уживате у јутрима и имате велику љубав према животињама.

Сладолед од кафе

Интровертни сте и често читате сами у кафићима. Волите да будете сами. Ваша идеална ноћ је дуга шетња и можда састанак са пријатељем и добар разговор уз пиво.

Сладолед од менте са комадићима чоколаде

Ви сте просто увек у тренду. Можда нисте били најпопуларнији у средњој школи, али знате да заталасате и уздрмате ствари око себе.

Ви сте уравнотежена особа – волите да трчите и гледате фудбал, али волите и да идете у позориште.
Сви вас воле, јер знате како добро да се проведете.

Карамела

Имате дубоку и комплексну личност. Вероватно уживате у јоги или медитацији и радите посао који вам представља изазов.

Волите мачке и вероватно носите пуно црне одеће. Иако вас се неки можда плаше, ви сте заправо помало стидљиви и генерално брижна особа.

Пистаћи

Иако у почетку можда делујете резервисано, заиста имате снажну, јединствену личност. Ви сте креативни и комплексни.

Можда сада живите у граду, али сањате да се преселите на село и да имате сопствену фарму. Духовни сте и привлачите истомишљенике.

Домаћи вегански сладолед од банане

Ви сте интелигентни и вероватно супер здрави. Можда трчите маратоне или пишете књиге у слободно време. Вероватно обоје. Други вас воле и уживају у вашем друштву.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas