· · Коментари: 0
ДАР ПРИРОДЕ

ПЕТ природних решења за МЕТОРОПАТЕ: Шипак за зглобове, краставац за главу...

Када због промене времена заболе зглобови одмах попијте чај од шипка.

1616768086_Depositphotos_96857092_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Када се нагло мења време, нормално је да човека заболи глава или нешто друго. Ако вас боле зглобови не посежите за лековима за смирење, довољно је да направите чај.

Прочитајте још: Модерни тренд или психички поремећај? Због селфија упао у депресију

При наглим променама често се дешава бол у зглобовима, а то је прави тренутак када треба попити чај од шипка. Ово је савршен чај и за све који имају артритис.

Када вас заболи глава због сунчевих зрака одмах поједите краставац! Помоћиће и супа, краставац, зелена салата...У води коју садржи ово поврће налазе се минерали који ће окрепити организам.

Притисак се скида целером...

Скочио је нагло притисак? Снизићете га уз помоћ свежег целера. Ако не волите да га грицкате, направите сок.

Ко пати од несанице пре спавања треба да поједе банану која садржи триптофан. Он повећава ниво серотонина који помаже у регулисању фаза спавања.

Прочитајте још: Ослободите се ПРОЛЕЋНЕ АЛЕРГИЈЕ уз овај укусни напитак пун витамина (РЕЦЕПТ)

Умор решава крушка, јер обезбеђује енергију захваљујући шећеру који садржи. Крушка нема много шећера, па је боље решење од кафе са шећером.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.