Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЋИЛИБАР

Докторка Марија открива: Ко узима СУНЧЕВ КАМЕН живи колико хоће, ако га ПАМЕТНО КОРИСТИ

Уклања главобољу, лечи дијабетес и срце, од њега се мршави и подиже имунитет.

1598276165_cilibar.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Толико је моћан прах сунчевог камена да са ћилибарском киселином - можеш живети колико хоћеш, само ако си паметан. Тако кажу Руси, где је традиција  узимања  јантарне или ћилибарске киселине за добробит здравља - јака.

Прочитајте још: Белоруски специјалци ЈЕДИНИ НА СВЕТУ имају ово ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Прави га само ЈЕДНА ПОРОДИЦА, а НИЈЕ смртоносно 

Ако се узима правилно, ова киселина  може човеку да олакша живот и омогућити да буде  здрав, имунолошки јак, полетан и леп - јер  чини фантастичне ствари за кожу. У дејства ћилибарске или јантарне киселине куну се и болесни од тумора којима умногоме овај прах  олакшава живот.

Ћилибар и корона
У доба вируса корона ова киселина је постала актуелна јер је познато њено својство да јача имунитет. Користила се као главни борац за сузбијање  САРС-а, а данас короне.
Од ње биљке брже расту

Марија Н. Кондрашова, доктор биолошких наука и аутор књиге "Терапијско деловање ћилибарске киселине", наводи низ добробити ове супстанце које је невероватно корисна за људе, животиње и биљке које од ње брже расту.

Моћна је код болести срца, васкуларних грчева, атеросклерозе, алергија. Стимулише мозак, може да излечи дијабетес, да смањи телесну тежину.  Код хроничног умора је чудотворац, као и код спољне употребе у дерматолошке сврхе.

После хемотерапије
Ова киселина има добробити за људе оболеле од карцинома. Делује против деобе ћелија. Преписује се после хемотерапије.

 Прочитајте још: ПРЕДЛАЖЕМО рецепт за излетнике: Чорба од ЧИЧКА, кафа од МАСЛАЧКА, а намаз од ОВЕ биљке

У руској традицији, јантарна киселина има значајано место у лечењу мамурлука. Нормализује метаболичке процесе, смањује концентрацију глукозе у крви, нормализије рад штитне жлезде.

Кисео је, подсећа на лимунску киселину.

Чудотворни прах је природни јантар Фото: Пиксабеј

Овај чудотворни прах кога још називају сукцинска и дикарбоксилна киселина, заправо је природни јантар претворен у прах.

Добра за пензионере
У Русији лекари препоручују да се сви људи старији од 55 година лече јантарном киселином. Ћилибарска киселина штити од вирусних инфекција, а чак иако  се разболимо, велике дозе ће нас брзо подићи на ноге, у року од три дана.

Кисео је и подсећа на лимунску киселину. Код нас може да се набави у  пољопривредним апотекама јер се користи за убрзани раст биљака. У Русији се купују без лекарског рецепта у апотекама. Има га у праху или у таблетама.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Када настане дефицит, ваља га надокнадити. Људски организам може да произведе сам јантарну киселину и, како објашњава докторка 

- Здраво тело је има у  довољним количинама, у облику соли и јона. Дневно је потрошимо око 200 грама, а када смо изложени стресу, повећаном  напору, болести - телу је потребно више јантарне киселине и више је троши, па људи који имају мањак ове киселине, осећају се  уморно, слабо, сломљено, пада им имунитет - објашњава докторка Кондрашова.

Ћилибарска киселина
Ћилибарску киселину садрже многе намирнице, а највише: алоа вера, рабарбара, незреле бобице, коприва, сунцокретове семенке, јечам, јагоде, шкољке каменице, шећерна репа, глог, горки пелин, раж, пивски квасац, јогурт, кисело млеко, тврди сиреви, стара вина.
Потребан нам је као со!

Прах од ћилибара неопходан је колико и со. Неутралише слободне радикале, побољшава мозак, јетру, срце, јача имунолошки систем, спречава развој малигних тумора, упала, снижава шећер, умирује живце, избацује отрове, отапа камен у бубрегу.

Прочитајте још: Сергеј открива ЛЕК који спречава РАК: Ово је СЕДАМ РЕЦЕПАТА којих има и у Србији

 Узима се непосредно пре јела тако што се таблета отопи у води или соку. Највиша дневна количина за одраслу особу су три таблете. Лечење траје месец дана.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas