Oglas
· · Komentari: 0
TRAVAR HALILAEV

KOREN IZ PAKLA leči rane, TUMOR KOŽE i glavobolju, a primena je JEDNOSTAVNA

Ruski travar Farid Halilaev ovom biljkom leči ljude, ali upozorava na veliki oprez. Ko ne nađe biljku može da je zameni mladim orasima.

1597049113_MagicanKoren.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Poznat je i kao lek i kao otrov. Izgleda kao naš luk samo što mu lukovica nije bela već zelena.
Rusi ga zovu kineski luk, indijski luk, pikantni luk, mongolski luk ali i koren pakla! To je zato što je ovaj luk prilično otrovan. Valja mu zapamtiti latinski naziv: Ornithogalum caudatum.

Pročitajte još: Natalija je RUSKINJA koja se sa petoricom sinova preselila u Srbiju! Deci na rane stavlja čili, a za to postoji DOBAR RAZLOG! (Foto)

Ruski travar Farid Halilaev koji leči bolesti koštano-zglobnog sistema ovom biljkom, upozorava da treba biti pažljiv sa indijskim lukom.

Peče, ali pomaže
Od indijskog luka pravi se najpoznatije sredstvo protiv osteohondroze, artroze i drugih bolesti kostiju. Jedan svež listić  se utrlja u bolni mesto, prekrije nečim vunenim i ušuška ispod jorgana. Jako će da peče ali će bol da nestane posle pet minuta.

 - Ako sok indijskog luka dospe u oči, treba se detaljno umivati i  zatim staviti lek "tauphom" i deset minuta držati oči zatvorene - navodi ovaj travar.

Bere se u rukavicama, jer izaziva osip kože.

Bere se u rukavicama jer izaziva alergijeske reakcije i po pravilu će na  kožu  koja ga je dotakla, izbiti kožni osip, crvenilo, svrab i drugi problemi.

- Kao i svaka moćna biljka, kada naučite kako da je pokorite darivaće samo korist - kaže ovaj travar.

Koristite tinkturu, bezbednije je Foto: Depozit

Svi delovi indijskog luka su lekoviti zbog čega je i počeo da se gaji masovno u SSSR. Lukovica nije odmah lekovita, već to svojstvo stiče  kada biljka napuni dve godine.

Malo je lek, više je otrov!
U votku (ili alkohol) se potope delovi biljke i ostave na tamnom mestu 21 dan. Procedi se i koristi pažljivo, isključivo spolja.Travar Halilaev kaže da oralno uzimanje indijskog luka omogućava poboljšanje srčane aktivnosti, povećanje tonusa i podmlađivanje organizma. Uzima se jedna kašičica razređena u tri dela vode.  Valja biti obazriv jer  malo je lek, malo više je - otrov.
Najlekovitija je kada napuni dve godine.

Najlekovitija svojstva nastaju kada biljka počne da cveta. Cvet  indijskog luka doseže i do metra visine. Tada se bere list, cvet i sama lukovica. Biljka ima izuzetni antiseptički i analgetski učinak.

Pročitajte još: Ruski naučnici OTKRIVAJU: Ovaj KOROV pomaže u lečenju KORONE!

Najsnažnije dejstvo je, kako ističe Farid Halilaev, moć da ubrza cirkulaciju toliko da krv sa kiseonkom brzo dospe do oštećenih delova tela, ubrzavajući zaceljenje.

Osim stabljike, lukovice ili lista koje se direktno stavlja na bolno mesto, od indijskog luka može se napraviti tinktura.

Recept Halilaeva
Puna šolja mladih oraha se samelje i stavi u pola litra votke da stoji na hladnom mestu 12 dana, povremeno se protrese. Posle se lepo procedi. Uzima se kašika tinkture i pomeša sa  čašom vruće vode. Pije se 20 minuta pre jela, tri puta dnevno, mesec dana.
Leči modrice, kapilare, herpes, rane, , ekceme, osipe, ali i tumor na koži!

Tinktura od indijskog luka koristi se spolja za lečenje modrica, ispucalih kapilara, tumora na koži, za  zarastanje herpesa, posekotina i rana, za osipe, ekceme, psorijazu. Takođe, izvrstan je, kaže ovaj travar, i za ublažavanje uboda insekata, posebno osa i stršljenova.

Pročitajte još: Otkrivamo vam TAJNU Putinovog ČAJA: Uvek ga nosi sa sobom u BELOM TERMOSU, a evo ŠTA LEČI

Može se koristiti za otklanjanje  bradavica i gljivičnih bolesti.

- Ako namažete ovaj sok na glavu, u predelu potiljka - proći će glavobolja - kaže travar Halilaev.

Ako ne nađete indijski luk, što je verovatno jer je kod nas, ipak, retka biljka, ruski tavar Farid Halilaev predlaže "običniji" recept protiv  osteohondroze, artroze i bolesti koštanog sistema.
To je lek od dobrog starog oraha.
.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas