Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТОГОДИШЊАЦИ

Руски ЈУТЈУБЕРИ открили тајну њихових БАКА: ТРИ састојка за ДУГ ЖИВОТ

Баке које у Русији доживљавају дубоку старост користе једноставне састојке за једноставне рецепте.

1597846262_baka.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Један од најпопуларнијих ових дана истичу многи "јутјубери", наводећи стогодишњакиње које изгледају по 30 година млађе, јесте рецепт пристигао из руског манастира.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

У том манстиру, једна од данашњих стогодишњакиња, а некада средовечних жена, упознала је монахињу која је изгледала много млађе.

Одговор монахиње је жену одушевио!

Упитала је, шта ради, шта користи да изгледа тако младолико и здраво, а ова јој је одала тајну, рекавши да треба само бити упоран и да свако може да постигне што и она, а то је да у старости буде млад и да се тако и осећа.

Основа рецепта је мед Фото: Пиксабеј

Жена је пробала рецепт, допао јој се и онда га је проширила даље другима, а други опет даље и тако у круг док рецепт није постао сверуски еликсир за дуговечност и један од најпопуларнијих у Русији.
Да би се направио, потребно је:

Два лимуна Фото: Пиксабеј
  • 2 лимуна
  • 2 главице белог лука
  • 1/2 килограма меда

Два цела лимуна би требало самлети у машини за месо или их изрендати са кором на рендалици. Подразумева се да лимун мора бити непрскан, не обичан, куповни из самопослуге.

Лимун мора да буде непрскан, не из радње!
Бели лук Фото: Пиксабеј

Две средње главице белог лука очистити, изгњечити и све помешати за пола килограма меда. Потребно је да стоји најмање пет дана да би се сасатојци сјединили и започели међусобне процесе и тек онда се узима смеса.

Узима се свакодневно.

Правило је да се сваког дана, три пута дневно, пред оброк узима по једна кашичица.

Прочитајте још: ПРЕДЛАЖЕМО рецепт за излетнике: Чорба од ЧИЧКА, кафа од МАСЛАЧКА, а намаз од ОВЕ биљке

Када се поједе све из тегле, може да се паузира, а може се наставити даље, правећи нову туру. Ваља бити упоран, редован и добробит ће доћи. Овај рецепт, кажу, тера све болести. И гарантје да ће вам старост бити лепа и гипка.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas