Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БАЦИТЕ КАМЕН ЗА ПЕТЕ: Уз овај трик НАСЛАГЕ КОЖЕ нестају са пета преко ноћи, ОДУШЕВИЋЕ те ефекат (РЕЦЕПТ)

Стопала постају мека и глатка

1631017651_ae65b1604a52c45affa3df210377697cfbc11e7e.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Проблем испуцалих и сувих пета није тако редак. Све више људи се суочава са овим, пре свега естетском непријатношћу, а посебно жене.

На сву срећу постоје рецепти из домаће радиности који су врло учинковити у решавању испуцалих пета.

Ова чудесна маска за пилинг стопала прави је хит међу љубитељкама природне козметике. Осим што ћете бити сигурни да се у овом пилингу налази апсолутно све што вам је потребно за негу коже пета, знаћете да нема скривених и лоших додатака.

За припрему пилинга је потребно:

1 кашика сунцокретовог уља
1/2 шољице крупне морске соли
3 капи етеричног уља рузмарина
3 капи етеричног уља менте

Све састојке једноставно помешајте у малој посудици и маска за пилинг је спремна. 

Како би се сва сува и задебљала кожа омекшала, пре наношења саме маске потопите стопала у мешавини јабуковог сирћета и соде бикарбоне.

За припрему мешавине потребно је:

2 шољице јабуковог сирћета
2 шољице топле воде
1 кашика соде бикарбоне

Све састојке добро помешајте у великој посуди и потпите своја стопала у њу. Стопала држите тако око 20 минута или док не осетите да је кожа на њима постала мекша. 

Након што сте потопили ноге, нежно их масирајте маском коју сте припремили. Масирајте стопала пет до 10 минута, зависно о томе колико је кожа за њима сува. Једном када сте готови с пилингом, добро исперите стопала. Ако се мучите с јако тврдоглавом задебљаном кожом, поступак поновите или додатно изрибајте каменом за стопала. 

Након пилинга, стопала намажите хидратантним уљем како би задржала влагу у кожи. Најбоље уље за то су кокосово или јојоба уље. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas