Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Индијски фризери поделили су ПЕТ КОРАКА до сјајне и здраве косе! Ево зашто Индијке имају тако бујну косу

Здрава, јака и сјајна сан је сваке девојке, али може постојати десетине фактора који могу утицати да ваша коса изгледа тако

1651494626_beautiful-g23a2df966_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

 Понекад одлучимо да купимо скупе производе да бисмо решили проблем, али индијски стручњаци предлажу једноставне, али ефикасне начине без трошења много новца.

Прочитајте још: Симптоми неодстатка витамина Б12: Један је НАЈЧЕШЋИ, а ова група људи је у посебном ризику

Ово су тајне које Индијке воле да практикују, због којиих их често на телевизији можемо видети са бујном и сјајном косом

1. Завршите прање косе хладним испирањем

Коришћење топле воде под тушем раствара масне липиде који оштећују вашу кожу и косу. Хладна вода је много боља за вашу косу него топла јер када косу исперете топлом водом, испирате хранљива уља. Топла вода је добра само за фазу шампонирања, кажу индијски фризери. Хладна вода је за фазу стављања регенератора. Завршите хладним испирањем да бисте задржали влагу.

2. 4-минутна масажа власишта сваки дан

Препоручује се масажа главе топлим уљем за јачање и раст косе. Међутим, стручњаци додају да је 4 минута масаже скалпа дневно током 24 недеље показало позитиван резултат.

3. Користите право уље за кожу главе

Сувоћа и перут су различити проблеми и сваком скалпу је потребан индивидуални третман. Дакле, ако вам је кожа главе иритирана, боље је избегавати производе који је могу више исушити. Ево шта вам је потребно за различите врсте:

  • за суву кожу главе која сврби користите алоју
  • за масну кожу главе користите лимун

4. Избегавајте фенирање косе након третмана

Индијци такође препоручују да не сушите косу након било каквог третмана јер то спречава максималну корист. Само пустите да се ваша коса осуши природно. Такође, за бољи резултат, оперите косу пре било каквог наношења маске.

5. Користите зелени чај за косу

Зелени чај је моћан напитак за детоксикацију вашег тела, али такође има исти ефекат на вашу косу. Истраживачи доказују да стимулише раст. Можете помешати зелени чај у праху са ружином водицом да бисте побољшали формулу и створили мирис.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas