Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈАПАНСКА МЕТОДА за мршављење: Све што вам је потребно је ПЕШКИР (ФОТО)

Можете изгубити килограме без дијета и тешких тренинга

1654507320_8d351ff78e2c12d6ad7ad861d5bbac78.jpg
Фото: Пинтерест
Oglas

Уколико желите да изгубите центиметре у струку брзо и једноставно без изгладњивања и свакодневног тренирања покушајте са јапанском метотом. Њу је осмислио лекар Тошики Фукутсуџи. Све што вам је потребно је пешкир, лежање, а треба да издвојите свега 5 минута дневно. Ова метода вам поред мршављења може помоћи и да исправите неправилно држање, као и да смањите бол у леђима. Јапански доктор тврди да су главни узрок стварања масних наслага у пределу струка заправо карличне кости, односно да проблем настаје када карличне кости почну да се разилазе са подребарним костима. 

Прочитајте још: "Ја сам змијски цар": Овако је Јована Јеремић одговорила на оптужбе да се бави ВЕШТИЧАРЕЊЕМ

Прво је потребно да пешкир увијете у ролну и причврстите траком или канапом, тако да не изгуби облик. Седите на под или на неку другу равну и чврсту површину. Уролан пешкир ставите испод леђа тако да он буде паралелан са пупком. Пешкир треба да буде мало шири од ваших леђа. Лезите, испружите ноге и раширите их тако да оне буду у ширини ваших рамена. Стопала искрените на унутра, односно тако да вам се додирују палчеви једне и друге ноге. Руке треба да буду испружене изнад главе, дланови окренути према поду, а мали прсти на десној и левој руци спојени.

Фото: Пинтерест

Покушајте да издржите 5 минута у овом положају, али немојте да идете преко границе издржљивоти. Никако немојте нагло устати, већ док и даље лежите, окрените се на страну, после чека треба лагано да седнете, па тек онда да устанете. 

Уколико имате било какав проблем са кичмом пре употребе методе се посаветујте са лекаром и видите да ли је она погодна за вас и да ли смете да је користите. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas