Oglas
· · Komentari: 0

JAPANSKA METODA za mršavljenje: Sve što vam je potrebno je PEŠKIR (FOTO)

Možete izgubiti kilograme bez dijeta i teških treninga

1654507320_8d351ff78e2c12d6ad7ad861d5bbac78.jpg
Foto: Pinterest
Oglas

Ukoliko želite da izgubite centimetre u struku brzo i jednostavno bez izgladnjivanja i svakodnevnog treniranja pokušajte sa japanskom metotom. NJu je osmislio lekar Tošiki Fukutsudži. Sve što vam je potrebno je peškir, ležanje, a treba da izdvojite svega 5 minuta dnevno. Ova metoda vam pored mršavljenja može pomoći i da ispravite nepravilno držanje, kao i da smanjite bol u leđima. Japanski doktor tvrdi da su glavni uzrok stvaranja masnih naslaga u predelu struka zapravo karlične kosti, odnosno da problem nastaje kada karlične kosti počnu da se razilaze sa podrebarnim kostima. 

Pročitajte još: "Ja sam zmijski car": Ovako je Jovana Jeremić odgovorila na optužbe da se bavi VEŠTIČARENJEM

Prvo je potrebno da peškir uvijete u rolnu i pričvrstite trakom ili kanapom, tako da ne izgubi oblik. Sedite na pod ili na neku drugu ravnu i čvrstu površinu. Urolan peškir stavite ispod leđa tako da on bude paralelan sa pupkom. Peškir treba da bude malo širi od vaših leđa. Lezite, ispružite noge i raširite ih tako da one budu u širini vaših ramena. Stopala iskrenite na unutra, odnosno tako da vam se dodiruju palčevi jedne i druge noge. Ruke treba da budu ispružene iznad glave, dlanovi okrenuti prema podu, a mali prsti na desnoj i levoj ruci spojeni.

Foto: Pinterest

Pokušajte da izdržite 5 minuta u ovom položaju, ali nemojte da idete preko granice izdržljivoti. Nikako nemojte naglo ustati, već dok i dalje ležite, okrenite se na stranu, posle čeka treba lagano da sednete, pa tek onda da ustanete. 

Ukoliko imate bilo kakav problem sa kičmom pre upotrebe metode se posavetujte sa lekarom i vidite da li je ona pogodna za vas i da li smete da je koristite. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas