Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУИ

Како да преокренете свој живот? ПОЧНИТЕ да радите ових 7 ствари сваког дана и доживећете НЕВЕРОВАТНУ промену!

Како да унесете позитивне промене у свакодневан живот по фенг шуију? Ово је листа од 7 ствари које треба да практикујете.

1619602986_woman-1868817_1920.jpg
ФОТО: pixabay
Oglas

1) Буђење - Приликом устајања из кревета, протегните се, раширите руке и поздравите дан који долази ("Добро јутро природо, дрвеће, цвеће...", "Спремна/ан сам да приглим све добробити данашњег дана"). Било би добро да усвојите рутину свакодневних јутарњих вежби, макар то било и 10 минута.

2) Сређивање у купатилу - Приликом првог сусрета са својим одразом у одледалу, поздравите себе са речима - Добро јутро лепотице/ лепи или Допадам се себи.

Прочитајте још: Чудотворна ЗЕЛЕНА ГЛИНА - чисти организам од свих ОТРОВА!

3) Обавезан доручак - Чак и када сте у журби, узмите макар залогај хране (тост, воће..) како бисте дали енергију свом телу. Уз доручак спремите зелени чај је веома ефикасан у чишћењу организма. Уколико не доручкујете код куће, осмерите дланове ка храни са мишљу да вам она неће штетити, како бисте отерали потенцијалну негативну енергију коју је неко пренео на вашу храну (нпр. уколико је кувар био бесан приликом спремања вашег оброка).

4) Излазак из дома и пут - Пре него што изађете из стана/ куће, изађите на прозор и удахните свеж ваздух са захвалношћу према новом дану. Осмехујте се људима, јер оно што поклоните добићете назад (осмех - осмех, критику - критику). Будите свесни садашњег момента (лепо дрво на путу до посла, шарена зграда, цвркут птица...). На посао уђите уз поздрав и са неком позитивном причом. Водите рачуна да вам је радни сто сређен. 

Прочитајте још: Правила за ДОРУЧАК: Како да дан започнете на најбољи начин

5) Поклањај - Научи да редовно поклањаш. То не мора бити нешто материјално. Поклонима усрећујеш људе и шириш позитивну енергију. Изненадићете се повратним реакцијама.

6) Читајте што више - Осим што је добро за тренирање можданих вијуга, кроз читање ви радите на себи и стичете знање које можете да оставите у наслеђе вашој деци.

7) Свеска жеља или дневник - Записујте своје мисли и осећања, лепите сличице онога чему тежите, записујте циљеве (циљеве увек записујте у садашњем времену, као да ва се све то већ дешава, тако ћете привући жељена дешавања). Унесите у ваш дневник корисне стари које сте научили током дана.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas