Oglas
· · Komentari: 0
FENG ŠUI

Kako da preokrenete svoj život? POČNITE da radite ovih 7 stvari svakog dana i doživećete NEVEROVATNU promenu!

Kako da unesete pozitivne promene u svakodnevan život po feng šuiju? Ovo je lista od 7 stvari koje treba da praktikujete.

1619602986_woman-1868817_1920.jpg
FOTO: pixabay
Oglas

1) Buđenje - Prilikom ustajanja iz kreveta, protegnite se, raširite ruke i pozdravite dan koji dolazi ("Dobro jutro prirodo, drveće, cveće...", "Spremna/an sam da priglim sve dobrobiti današnjeg dana"). Bilo bi dobro da usvojite rutinu svakodnevnih jutarnjih vežbi, makar to bilo i 10 minuta.

2) Sređivanje u kupatilu - Prilikom prvog susreta sa svojim odrazom u odledalu, pozdravite sebe sa rečima - Dobro jutro lepotice/ lepi ili Dopadam se sebi.

Pročitajte još: Čudotvorna ZELENA GLINA - čisti organizam od svih OTROVA!

3) Obavezan doručak - Čak i kada ste u žurbi, uzmite makar zalogaj hrane (tost, voće..) kako biste dali energiju svom telu. Uz doručak spremite zeleni čaj je veoma efikasan u čišćenju organizma. Ukoliko ne doručkujete kod kuće, osmerite dlanove ka hrani sa mišlju da vam ona neće štetiti, kako biste oterali potencijalnu negativnu energiju koju je neko preneo na vašu hranu (npr. ukoliko je kuvar bio besan prilikom spremanja vašeg obroka).

4) Izlazak iz doma i put - Pre nego što izađete iz stana/ kuće, izađite na prozor i udahnite svež vazduh sa zahvalnošću prema novom danu. Osmehujte se ljudima, jer ono što poklonite dobićete nazad (osmeh - osmeh, kritiku - kritiku). Budite svesni sadašnjeg momenta (lepo drvo na putu do posla, šarena zgrada, cvrkut ptica...). Na posao uđite uz pozdrav i sa nekom pozitivnom pričom. Vodite računa da vam je radni sto sređen. 

Pročitajte još: Pravila za DORUČAK: Kako da dan započnete na najbolji način

5) Poklanjaj - Nauči da redovno poklanjaš. To ne mora biti nešto materijalno. Poklonima usrećuješ ljude i širiš pozitivnu energiju. Iznenadićete se povratnim reakcijama.

6) Čitajte što više - Osim što je dobro za treniranje moždanih vijuga, kroz čitanje vi radite na sebi i stičete znanje koje možete da ostavite u nasleđe vašoj deci.

7) Sveska želja ili dnevnik - Zapisujte svoje misli i osećanja, lepite sličice onoga čemu težite, zapisujte ciljeve (ciljeve uvek zapisujte u sadašnjem vremenu, kao da va se sve to već dešava, tako ćete privući željena dešavanja). Unesite u vaš dnevnik korisne stari koje ste naučili tokom dana.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas