Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОЖДАНЕ ФУНКЦИЈЕ

Побољшајте памћење и КОНЦЕНТРАЦИЈУ: Сваког јутра 3 минута вежбајте ЈОГУ МОЗГА и то са својим дететом (ВИДЕО)

Супер јога мозга је научно призната метода која ће вам помоћи да ојачате деловање вашег мозга и повећати бистроумност и јасност.

1646602426_meditating-g23a8c1429_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Јога мозга доприноси јачању интелектуалних способности, концетрације и побољшава памћење, а темељи се на принципима суптилне енергије и акупунктуре уха.  

Користи од ових једноставних вежби су многобројне. Јога мозга јача јача и подстиче деловање мозга са истовременом усклађеношћу алфа можданих валова.  Смањује психолошки стрес и омогућава психолошку стабилност, а последица тога је виша интелигенција и стваралаштво. Све ово заједно подстиче основне мождане функције.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Најбоље од свега је да се супер јогу мозга може врло лако научити и да је довољно, да се изводи само три минута дневно. Алцхајмерови болесници, старији људи који пате од губитка памћења и деца у школама међу онима су, који тврде, да им је извођење супер јоге мозга поправило деловање мозга.

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Извођење јоге мозга

Одстраните сав накит и стојте усправно. Језик је на врху усне шупљине, тачно иза зуба, као да желите рећи „ла“. Тако нека буде цело време током вежбе. Левом руком дохватите десну ушну ресу. Палац мора бити спреда. Сада десном руком дохватите леву ушну ресу. Палац мора опет бити спреда. У овом положају нежно притискајте обе ушне ресе истовремено. Важно је, да је ваша лева рука на грудима и прекривена десном руком.

Прочитајте још: Како да "преварите" мозак да научи нови језик? 3 ствари које морате да пробате

Удахните кроз нос и полако се спуштајте у чучањ. Задржите ваздух и направите издах тек онда, када почнете да устајете у стојећи положај. Поновите 15 до 21 чучањ. Запамтите, да морате држати ушне ресе и имати језик на врху усне шупљине цело време током вежбања.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas