Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Десет грешака које жене најчешће праве док ФЛЕРТУЈУ СА ОСОБОМ КОЈА ИМ СЕ СВИЂА: Оставите добар утисак на почетку упознавања

Први утисак је најбитнији, а како бисте се представили у најбољем светлу, избегавајте следеће грешке

1676119004_shutterstock_438149599.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

И жене и мушкарци греше приликом упознавања, а сви знамо да је први утисак најбитнији.

Ако желите да привучете мушкарца, никада не треба да радите ове ствари:

1. Ослањање на алкохол као технику за освајање

Чини се да алкохолна пића чине магичне пољупце још чаробнијима. Ипак, припазите да вам то не пређе у навику и да не бисте на првом састанку без алкохола остале разочаране – или разочарале њега.

2. Вређање није мување

У двадесетим годинама великом броју девојака догоди се да одлепе за фрајером који, суптилно или не, чини да се осећају безвредно. Немојте мислити да тако покушава да вас освоји.

3. Редовно комуницирање порукама, никада лично

Тачке, запете, мала и велика слова (нарочито ако нисте вични правопису) нису ни поглед, ни парфем, ни осмех. Колико год смајлија ставили. Користите мобилни само да бисте договорили дејт!

4. Оговарање особа истог пола како бисте били први у његовим очима

Знаш ону плавушу? Како се она глупо облачи! И има бубуљицу на челу, као рог јој стоји, а и нокти су јој неуредни. Ужасна је! Не, тако му се сигурно нећете свидети. Само ће вас сматрати лошом особом.

5. Замршене везе

Ако почнете да се виђате с најбољим другом свог бившег дечка, неизбежно ћете га срести, он ће застати да вам се јави, а ви ћете се наћи у непријатној ситуацији и, вероватно, бити црвени као булка наредна два сата. Осим ако се, наравно, не сакријете испод стола. Размислите да ли желите да будете у тој ситуацији.

6. Флертовање с бившим дечком најбоље пријатељице

Да ли је објашњење неопходно?

7. Разговор о бившем већ на првом састанку

Ово нико не жели да слуша. Заиста.

8. Нисте му поставили ниједно једино питање

Све време причате само о себи, себи и себи. Тешко ћете постићи нешто више од тога да он плати рачун (и то само да би што пре побегао). Питајте и ви њега нешто – на пример, има ли кућне љубимце, која му је омиљена књига, за кога навија…

9. Додиривање на самом почетку

Разменили сте тек неколико реченица, али сте ставили своју руку у његову и зовете га срце? Или (ију!) стављате шаку у задњи џеп његових панталона док шетате? Уколико сте таква особа, не би било лоше да неко време упознајете фрајере преко Интернета. Док не уђете у фазон.

10. Бомбардовање порукама у касним вечерњим сатима

Под дејством алкохола шаљемо поруке које нам делују (у том тренутку) фантастично, док су у очима читаоца тужне. Смешне.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas