Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СПАВАЊЕ

ПУСТИТЕ ПСА У КРЕВЕТ: Седам изненађујућих разлога због којих треба да спава поред вас!

Сви смо чули да то не бисмо требали да радимо: позивање пса у кревет. Људи верују да је прљаво и једноставно није добро за вас.

1630585301_Depositphotos_231851300_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Спавање у истом кревету са љубимцем можда ипак није тако лоше као што се представља.

Пуштање четвороножног најбољег пријатеља да проведе ноћ са вама има и здравствених користи, а боље је и за вашег пса!

Прочитајте још: Кућни љубимац који кошта 100 хиљада ЕВРА: Представљамо вам ПЕТ НАЈСКУПЉИХ раса МАЧАКА на свету (ФОТО)

Седам користи од дељења кревета са псом

1. Они вам пружају удобност

Било да је у питању њихово топло тело или ритмично дисање, у псу постоји само нешто тако утешно. Чине ваш кревет још удобнијим!

2. Помажу у борби против несанице

Њихово присуство подстиче смирење, ослобађање од стреса и осећај сигурности. Дакле, у основи, одузимају вам све ствари које вас држе будним ноћу!

3. Ушушкавање уз њих ублажава стрес и анксиозност

Као што су терапеутски пси показали, присуство псића одлично ослобађа од стреса. Њихова пажљива природа може деловати умирујуће.

Фото: Депозит

4. Они пружају топлину

Њихова топла тела и склоност да се склупчају што је могуће ближе својим људима раде као мали радијатор у кревету. Иако ово може бити тешко током лета, ко не воли мало природне топлине у прохладној ноћи?

5. Помажу у борби против депресије

Једна ствар коју пси нуде без питања је безусловна љубав. За некога ко се бори са депресијом, до ове врсте везе може бити тешко доћи. Његов пријем, без постављања питања, може учинити чуда у посебно тешким временима.

6. Због њих се осећате безбедно

Знати да постоји још неко уз вас, да надзире када сте најрањивији је тако утешан осећај. Њихов супер слух и склоност лајању на странце свакако доприносе томе.

7. То је добро и за вашег пса

Не постоји ништа на свету што ваш пас воли више од вас, па ће им омогућавање да потроше то додатно време на ушушкавање улепшати њихов дан. Они добијају утеху од вас на исти начин као и ви од њих, па је овај аранжман за спавање добар за све!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas