Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБИМЦИ

НЕОДОЉИВИ: Ово су најмањи и најслађи пси на свету!

Ако сте се икада запитали која раса пса је најмања на свету, ево одговора

1607941346_Depositphotos_56093859_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Њима је просто немогуће одолети. Ово су најслађе минијатурне расе паса:

Померански шпиц

Ово је нежан и умиљат пас који ће бити савршен кућни љубимац породицама које живе у стану и немају доста простора. Имају веома спецично крзно због којег личе на плишану играчку. Једни су од најпопуларнијих раса на свету.

Прочитајте још: Ако имате ТРЕМУ пред људима вежбајте са псом! Ево како и ево зашто!

Занимљиво је да су веома храбри и да се не плаше ни много већих раса паса.

Чивава

Чивава има специфичан карактер, а тежи између 0.5 и 2.5 килограма. Име јој потиче од мексичког града Чивава. Иако је тако минијатуран, одан је власнику, а уме да буде и заштитнички настројен, те понекад претерано лајав. 

Чивава је веран пријатељ, срдачан и препун љубави за газду.

Руски патуљасти пас

Активни и врло весео и живахан пас. Тежина им не прелази 3 килограма, а могу да живе између 12 и 15 година.  

Прочитајте још: Ко је ПАМЕТНИЈИ? Власници маца или куца

Патуљаста пудла

Фото: Депозит

Најкраћи опис пудле јесте да је интелигентан, привржен и мирољубив пас. Захтева специфичну негу длаке, али зато узвраћа бескрајном љубави. Важно је знати да се овај пас може чувати само у кућним условима, јер је врло осетљив.

Прочитајте још: Научници су, напокон, објаснили како нам МАЧКЕ ПРОДУЖАВАЈУ ЖИВОТ

Бишон

Бишон у преводу са француског значи округли коврџави пас, а тежи између 3 и 5 килограма. Бишон је породични пас, јер је лојалан, дружељубив је према деци, али и другим животињама. Његова препознатљива карактеристика је пуфнасто бело крзно које захтева редовно четкање.

Прочитајте још: НАУЧИТЕ МАЧЈИ ЈЕЗИК: Ови положаји репа вам откривају шта маца жели да каже

Мопс

Мопс је пас који личи на играчку, има спљоштено лице и њушку, пун је набора и реп му је увијен.

Мопс је од најсимпатичнијих раса на нашој листи, харизматичног је карактера, пријатељски настројен и помало смешан

Има лепу, сјајну длаку која може бити различите боје, и мишићаво, мало тело, што га чини јединственим. 

Прочитајте још: Како одржати ВИТКУ ЛИНИЈУ свом ЉУБИМЦУ?

Шицу 

Шицу је породични пас, који се добро слаже са малом децом, а другачије га зову мини-лав. Има двоструко слојевиту, пуну, густу длаку, која захтева свакодневно четкање. Пријатељски је настројен, дружељубив са другим животињама, те са њима може живети у истом стану/кући.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas